Platsbyggda garderober och skåp från Salma Bygg

Platsbyggd Garderob i Stockholm – Salma Bygg

Det finns många fördelar med en platsbyggd garderob, inte minst i Stockholm där varje kvadratmeter bostad är guld värd. Att bygga garderoben på plats är ett mycket bra sätt att utnyttja utrymmen där det är svårt att få in garderober i standardstorlekar. Dessutom blir det snyggt med en platsbyggd garderob – oavsett om man vill ha förvaring i en klassik eller modernare stil.

Salma Bygg är företag för dig som vill ha en platsbyggd i garderob i Stockholm. Våra duktiga snickare och renoverare är skickliga på att hitta lösningar och kan hjälpa dig att förverkliga din garderobsidé – hur krångligt och trångt utrymme det än handlar om.

Platsbyggda garderober och skåp

Vi platsbygger din garderob enligt konstens alla regler

Vi följer alltid de uppsatta regler och riktlinjer som gäller i Sverige när vi platsbygger en garderob eller genomför något annat bygg- eller renoveringsprojekt. All våra hantverkare är yrkesspecialister inom sina områden och har stor erfarenhet av branschen. Vi lägger alltid största vikt vid att kvalitet och använder alltid rätt material och rätt konstruktioner – något som inte minst är viktigt när man ska sätta upp en platsbyggd garderob.

Platsbyggda garderober och skåp

Stora fördelar med att bygga på plats

Det finns stora fördelar med denna typ av garderob. Flexibiliteten är förstås ett plus – en platsbyggd garderob kan vara den perfekta lösningen för såväl stora bonusfamiljer som trångbodda singlar. Har du svåra och trånga vinklar och vrår i ditt boende och behov av att utnyttja takhöjden maximalt? Då är en platsbyggd garderob det rätta valet, helt enkelt för att det svårt att få till en snygg och praktisk lösning med standardgarderober. Satsar du på platsbyggt så kan du få det precis som du vill ha det!

En platsbyggd garderob är en kvalitativ och långsiktig lösning, som håller länge och dessutom höjer värdet på lägenheten eller huset – inte minst på den heta bostadsmarknaden i Stockholm. Till ett bra pris dessutom.

Platsbyggda garderober och skåp

Vi lyssnar på dina önskemål

Vi lyssnar alltid noga på kundens krav och önskemål innan vi påbörjar ett byggprojekt. Vi kan rita och måttsätta allt själva, men du får självklart ta med dig en skiss eller idé när du träffar oss för första gången. Vill du ha extra stänger för kavajer och klänningar eller ett extra utrymme för resväskan? Med en platsbyggd garderob går det att anpassa utrymmet för de flesta olika syften.

När vi utför ett bygg-.eller renoveringsuppdrag så arbetar vi metodiskt. Vi börjar med att definiera uppdraget. Där ingår ett inledande samtal och utbyte av ritningar och annat material som är nödvändigt för att utföra uppdraget. För ett specifikt projekt som en platsbyggd garderob kan det också vara nödvändigt med ett hembesök. När detta är klart tar vi fram ett offertförslag med alla kostnader noggrant angivna. Då bestämmer vi också ett start- och slutdatum för arbetet. Vi kan även hjälpa dig med pappersarbete, exempelvis att söka bygglov.

Avdragsgillt enligt ROT

Därefter utför vi arbetet enligt överenskommelse. Slutligen städar vi upp besiktigar din nya platsbyggda garderob tillsammans med dig. Arbetet är givetvis avdragsgillt enligt ROT.

Behöver du en garderob som är lite grundare än en standardgarderob eller söker du en lösning som inte går att hitta i möbelvaruhusens kataloger? Kontakta oss på Salma Bygg så kan vi hjälpa dig att ta fram en platsbyggd garderob som passar just dig.

Platsbyggd garderob

Prisexempel

Prisexempel på en sektion:

Bredd: 60cm
Djup: 60cm
Höjd: 2,5 – 3m
Inredning ingår.
Beroende på inredning fr. 25.000 – 35.000 kr inkl. moms utan ROT.
Ca 20% billigare vid nyttjande av ROT avdrag.

Bilden är ett exempel på garderob med fyra sektioner.


Fler bilder och filmer

Platsbyggt skåp från Salma Bygg
Platsbyggt skåp från Salma Bygg
Platsbyggd garderob från Salma Bygg

Omdömen från kunder

Relaterade tjänster

Vi gör även:

Platsbyggda bokhyllor
Platsbyggda kök
Designmöbler

Ta kontakt med oss så pratar vi om unika, skräddarsydda garderober i ditt hem!