En byggfirma för dig i Bromma!

Bor du i Bromma och planerar att genomföra en renovering? Vill du att en professionell och erfaren byggfirma ska hjälpa dig? Då har du hittat rätt! Salma Bygg är en byggfirma med bred kompetens inom många olika områden gällande renoveringar. Vi har alltid två fokusområden när vi genomför vårt arbete – att leverera hög kvalitet och att våra kunder känner sig trygga under hela arbetets gång. Så oavsett om du har ett större eller mindre projekt på gång kan vi hjälpa dig. Hör av dig till oss inför din renovering så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Processen inför och under din renovering

Innan renoveringen sätter igång pratas vi vid på telefon för att komma överens om vad vi ska genomföra. Under detta samtal kan vi som byggfirma få oss en bild av hur projektet ser ut men också kunna berätta för dig som kund hur vi arbetar samt hur en renovering hos just dig hade sett ut. Under detta samtal kan vi även komma överens om en ungefärlig prisbild. 

Efter detta brukar vi i regel utbyta material gällande renoveringen. Du som kund kan skicka inspirationsbilder och andra möjliga dokument, och vi skickar underlag till dig. När det kommer till större projekt gör vi vanligtvis även hembesök, detta för att det färdiga slutresultatet ska vara så nära din idé som möjligt. 

Nu är det snart dags att sätta igång det roliga! Innan dess skickar vi ett förslag på en offert. Vi lägger mycket tid på våra offerter. De kostnader som offerten berör är arbetskostnader, material, kostnad för sopsortering och återvinning samt kostnader för transport. 

Efter att du har godkänt offerten påbörjar vi renoveringen hos dig i Bromma. 

Stor bredd av tjänster för dig i Bromma

Som byggfirma erbjuder vi en stor mängd olika tjänster. Vi gör alltifrån kök, platsbyggda garderober, badrum och utomhusmiljöer som terasser, altaner och verandor. Vi kan även hjälpa dig med andra slags renovering eller installation av braskaminer. Undrar du över hur vi kan hjälpa just dig är du mer än välkommen att höra av dig, så kan vi berätta mer om våra tjänster. 

Kontakta oss inför din kommande renovering i Bromma!

Söker du en pålitlig och effektiv byggfirma behöver du inte leta längre! Med många år av erfarenhet och bred kompetens ser vi till att din renoveringsdröm blir verklighet. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Välkommen!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder