Collage av platsbyggda garderober byggda i Stockholmsområdet

En effektiv byggfirma för dig i Täby

Bor du i Täby och vill genomföra en renovering eller ombyggnation? Har du många planer och idéer men behöver hjälp att verkställa dessa? Då är du i behov av en pålitlig och effektivt byggfirma. Vi på Salma Bygg har både rätt kompetens och många års erfarenhet av alla sorters renoveringar. Vi har gjort alltifrån större köks- och badrumsrenoveringar till att bygga altaner och terasser. För oss finns det inga begränsningar som för stora eller för små projekt, utan vi fokuserar på lösningar och genomför alla typer av projekt. Så om du har bestämt dig för att det är nu som renoveringen äntligen ska ske så hjälper vi dig mer än gärna.

Alla typer av renoveringar och byggprojekt

På vår byggfirma genomför vi alla typer av renoveringar och byggprojekt, både för dig som privatkund i Täby men även för dig som företagare. Vi har stor erfarenhet av att renovera kommersiella lokaler men kan även hjälpa dig med mindre projekt som arbeten med skyltfönster, ljudisolering eller andra typer av renoveringar.

Vi gör regelbundet även arbeten för bostadsrättsföreningar. Exempelvis har vi gjort större renoveringsprojekt som ombyggnation av vindar och källarutrymmen. Vid arbetet för bostadsrättsföreningar är vi vana vid att anta ett helthetsansvar. Har du några funderingar på hur vi kan hjälpa just dig är du mer än välkommen att slå oss en signal, så svarar vi på de frågor du har.

För dig som privatkund kan vi hjälpa dig med alltifrån att renovera om kök och badrum, till att bygga altaner, terrasser och installera braskaminer.

Processen från start till avslutat projekt

Vi börjar alla våra projekt med ett telefonsamtal med dig som kund. Då kan vi gå igenom vad du önskar och förväntar dig, och vi får en bild av projektet och ungefärlig prisbild. Om det är ett större projekt gör vi även hembesök hos dig i Täby för att komma så nära som möjligt av idéen om hur slutresultatet ska bli. Innan vi sätter igång utbyter vi även dokument, så som ritningar och bilder. Efter att vi skickat offerten och du har godkänt den kan vi sätta igång med renoveringen.

Kontakta oss redan idag inför din renovering i Täby!

Så vänta inte längre på att ta tag i dina drömmars renovering. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta om hur vi kan förverkliga dina tankar och idéer. Hör av dig till vår byggfirma redan idag så berättar vi mer. Välkommen! 

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder