Bor du i Huddinge? Vi är byggfirman för dig!

Bor du i Huddinge och planerar ett projekt i ditt hem som kräver en renovering? Då har du kommit rätt! Vi finns här för dig om du letar efter en byggfirma som arbetar effektivt och prisvärt. En renovering kan vara ett spännande projekt som kan öppna upp nya möjligheter. Vill du ha hjälp med din renovering i Huddinge hjälper vi dig gärna i att förverkliga dina drömmar. En renovering är en väg till att skapa ett nytt rum för lite extra guldkant i vardagen. Kontakta oss idag så berättar vi om hur vi kan genomföra en renovering hemma hos dig. 

Från planering till slutbesiktning

Vi är med under hela processen och ser inte vårt arbete som klart förrän besiktningen är genomförd och du som kund känner dig nöjd. Innan renoveringen sätter igång tar vi först ett samtal med kunden för att gå igenom vad som förväntas och även berätta vad vi kan leverera. I större projekt gör vi även hembesök för att se vilka förutsättningar det finns innan vi påbörjar projektet.

I alla projekt utbyter vi även material med kunden. Det innebär att du som kund får underlag av oss, och att du delar med dig av bilder och annan inspiration. Du kan även skicka över ritningar till oss eller annan information du tror är nödvändig.

Efter att all planering är klar går vi noga igenom alla kostnader och skickar sedan en offert till dig. När du har accepterat offerten sätter vi igång med renoveringen!

Våra tjänster för dig i Huddinge

Som byggfirma har vi en bred uppsättning av tjänster som vi erbjuder. Dels kan vi hjälpa dig som vill renovera ditt kök eller badrum, men vi kan även bygga upp altaner, verandor och trädäck.

För dig som företagare kan vi även hjälpa dig med renoveringen av dina lokaler. Vi har stor erfarenhet av arbeten med lokaler som används i kommersiellt syfte. Det kan vara alltifrån ombyggnationer av industrilokaler eller butiker, till mindre projekt som skyltfönster, ljudisolering eller annan typ av renovering.

Vi är flexibla och anpassningsbara, och med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig med det mesta. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Hör av dig till oss inför din renovering i Huddinge

Letar du efter en byggfirma som kan förverkliga dina drömmar och idéer har du hittat rätt! Vi ser fram emot att höra från just dig för att hjälpa dig med ditt projekt. Välkommen!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder