Letar du efter en byggfirma på Södermalm?

Bor du på Södermalm och letar efter en effektivt och pålitlig byggfirma inför din kommande renovering eller ombyggnation? Då har du kommit rätt. Salma Bygg är en erfaren byggfirma med hantverkare som alltid drivs av att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi strävar alltid efter att nå höga resultat med vårt arbete och att du som kund ska känna dig nöjd med både slutresultatet och vägen dit. Så om du bor på Södermalm och vill sätta igång med ett kommande renoveringsprojekt finns vi här för att hjälpa dig med det. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi arbetar.

Processen från start till avslutat projekt

Kanske har du bestämt dig för att påbörja en renovering hemma, men undrar hur du ska ta ditt första steg dit. Det är enkelt. Allt du behöver göra är att ta kontakt med oss, så börjar vi med ett kostnadsfritt samtal. Du berättar om dina planer och vad du önskar ska göra. Du kan även ta upp de frågor och funderingar du har. För oss skapar det både en bild av projektet i sig men även en prisuppfattning. Efter detta kan vi även göra ett hembesök vid större projekt. Därefter utbyter vi olika former av dokument, det kan vara alltifrån ritningar, bilder och skisser till annan information du anser att vi behöver.

Innan vi sätter igång räknar vi på offerten som vi sedan skickar över till dig för att godkänna. Om du anser att allt ser bra ut och ger oss ditt godkännande blir offerten bindande, vilket innebär att vi genom hela projektets gång kommer hålla oss inom de ramar som offerten anger.

Vi är med dig under hela processens gång, och anser inte att vårt jobb som din byggfirma är klart förrän vi gemensamt har gjort en besiktning och du som kund känner dig nöjd. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig lugna och trygga under hela projektets gång och att resultatet speglar dina önskemål.

Hör av dig till oss inför din renovering på Södermalm!

Så om du känner att du vill göra slag i saken och anlita oss som din byggfirma är vi bara ett telefonsamtal bort. För oss är inga projekt för stora eller för små, och om du har några funderingar eller frågor är det bara att höra av dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder