Bild på platsbyggda garderober från Salma Bygg

Platsbyggd Garderob i Stockholm – Salma Bygg

Det finns många fördelar med en platsbyggd garderob, inte minst i Stockholm där varje kvadratmeter bostad är guld värd. Att bygga garderoben på plats är ett mycket bra sätt att utnyttja utrymmen där det är svårt att få in garderober i standardstorlekar. Dessutom blir det snyggt med en platsbyggd garderob – oavsett om man vill ha förvaring i en klassik eller modernare stil.

Salma Bygg är företag för dig som vill ha en platsbyggd i garderob i Stockholm. Våra duktiga snickare och renoverare är skickliga på att hitta lösningar och kan hjälpa dig att förverkliga din garderobsidé – hur krångligt och trångt utrymme det än handlar om.

Film med exempel och priser

Filmen är tänkt att ge en riktvisning för vad det kan kosta med en platsbyggd garderob. I filmen har vi satt ihop modeller med två lådor och två dörrar per sektion. Din garderob skapar vi självklart efter dina egna preferenser.

Vi gör även garderober med skjutdörrar, tapetserade, speglar, mönster eller CNC fräsning. Ditt pris kan variera beroende på faktorer som design, tillgänglighet, materialval m.m.

Mått

Exempel i filmen är B60xD60xH250, men vi platsbygger med vilka mått som helst. Vissa begränsningar finns men vi använder varje millimeter för att uppnå bästa resultat. När det gäller material tillverkar vi garderober i MDF, melamin, ädelträ, massiva träslag, fanér, valchromat m.m.

Garderoberna byggs på plats med detaljer från vår fabrik. Om ni önskar kan vi tillverka hela garderoben i fabriken, så slipper ni ha oss på plats med stöket det innebär. Vi använder en femaxlad CNC fräs och har lacklåda samt många andra moderna maskiner.

ROT-avdrag

Kan du göra ROT-avdrag så räkna med ca 20% billigare totalpris.

Övriga möbler och specialbeställningar

Vi gör även sidobord, nattduksbord, byråer, sängskåp, inbyggda sängar och andra platsbyggda möbler eller specialbeställningar.

Leverans efter mottagen delbetalning är ca sex till sju veckor.

Platsbyggda garderober och skåp

Vi platsbygger din garderob enligt konstens alla regler

Vi följer alltid de uppsatta regler och riktlinjer som gäller i Sverige när vi platsbygger en garderob eller genomför något annat bygg- eller renoveringsprojekt. All våra hantverkare är yrkesspecialister inom sina områden och har stor erfarenhet av branschen. Vi lägger alltid största vikt vid att kvalitet och använder alltid rätt material och rätt konstruktioner – något som inte minst är viktigt när man ska sätta upp en platsbyggd garderob.

Platsbyggda garderober och skåp

Stora fördelar med att bygga på plats

Det finns stora fördelar med denna typ av garderob. Flexibiliteten är förstås ett plus – en platsbyggd garderob kan vara den perfekta lösningen för såväl stora bonusfamiljer som trångbodda singlar. Har du svåra och trånga vinklar och vrår i ditt boende och behov av att utnyttja takhöjden maximalt? Då är en platsbyggd garderob det rätta valet, helt enkelt för att det svårt att få till en snygg och praktisk lösning med standardgarderober. Satsar du på platsbyggt så kan du få det precis som du vill ha det!

En platsbyggd garderob är en kvalitativ och långsiktig lösning, som håller länge och dessutom höjer värdet på lägenheten eller huset – inte minst på den heta bostadsmarknaden i Stockholm. Till ett bra pris dessutom.

Platsbyggda garderober och skåp

Vi lyssnar på dina önskemål

Vi lyssnar alltid noga på kundens krav och önskemål innan vi påbörjar ett byggprojekt. Vi kan rita och måttsätta allt själva, men du får självklart ta med dig en skiss eller idé när du träffar oss för första gången. Vill du ha extra stänger för kavajer och klänningar eller ett extra utrymme för resväskan? Med en platsbyggd garderob går det att anpassa utrymmet för de flesta olika syften.

När vi utför ett bygg-.eller renoveringsuppdrag så arbetar vi metodiskt. Vi börjar med att definiera uppdraget. Där ingår ett inledande samtal och utbyte av ritningar och annat material som är nödvändigt för att utföra uppdraget. För ett specifikt projekt som en platsbyggd garderob kan det också vara nödvändigt med ett hembesök. När detta är klart tar vi fram ett offertförslag med alla kostnader noggrant angivna. Då bestämmer vi också ett start- och slutdatum för arbetet. Vi kan även hjälpa dig med pappersarbete, exempelvis att söka bygglov.

Avdragsgillt enligt ROT

Därefter utför vi arbetet enligt överenskommelse. Slutligen städar vi upp besiktigar din nya platsbyggda garderob tillsammans med dig. Arbetet är givetvis avdragsgillt enligt ROT.

Behöver du en garderob som är lite grundare än en standardgarderob eller söker du en lösning som inte går att hitta i möbelvaruhusens kataloger? Kontakta oss på Salma Bygg så kan vi hjälpa dig att ta fram en platsbyggd garderob som passar just dig.

Fler bilder och filmer

Omdömen från kunder

Relaterade tjänster

Vi gör även:

Platsbyggda bokhyllor
Platsbyggda kök
Designmöbler

Ta kontakt med oss så pratar vi om unika, skräddarsydda garderober i ditt hem!