Altaner, terrasser och verandor – Salma Bygg

En välbyggd altan förlänger sommaren och ger dig många sköna stunder i solen. VI hjälper dig förverkliga dina visioner om en egen, unik altan oavsett hur din tomt ser ut. Våra snickare är skickliga och vi vet hur vi ska maximera ytan och skapa en uteplats du blir stolt över. 

En platsbyggd altan passar just dina förutsättningar och ytor och höjer värdet på din bostad. Salma Bygg är företaget för dig som vill bygga en altan i Stockholm. Våra snickare kan hjälpa dig att bygga ut din befintliga uteplats, renovera eller bygga upp din drömaltan i Stockholm.

Bilder på altaner

Klicka på bilderna nedan så öppnas ett galleri med bilder från projektet.

Altan med insynsskydd
Årsta, Stockholm
Altan
Vårberg, Stockholm
Veranda
Sätra, Stockholm
Altan
Spånga, Stockholm
Altan
Rönninge, Stockholm
Altan
Huddinge, Stockholm
Altan
Stusvta, Stockholm
Altan
Glömsta, Stockholm
Altan med insynsskydd
Fruängen, Stockholm
Terrass
Sätra, Stockholm
Altan
Farsta, Stockholm
Altan
Huddinge, Stockholm
Altan
Huddinge, Stockholm
Altan
Täby, Stockholm
Altan
Hägersten, Stockholm
Takterrass
Trångsund, Stockholm

Fler bilder och filmer

Unikt

Design brukar alltid vara ett svårt beslut att ta när det kommer till hur just ditt trädäck, soldäck, terrass eller altan ska se ut. Ta gärna med dig en egen skiss eller idé när du träffar oss för ett första möte där vi tillsammans kan arbeta för bästa resultat av din vision.

Stabilt

Vi lägger stor vikt vid kvalitén på våra arbeten och vill alltid bygga med rätt material och rätt konstruktioner. Särskilt viktigt att göra detta är när vi bygger uteplatser för våra kunder. Våra hantverkare är yrkesspecialister inom sina områden och har stor erfarenhet inom branschen.

Säkert

Sveriges riktlinjer och uppsatta regler är de vi alltid följer när vi genomför bygg- eller renoveringsprojekt. Du som kund kan alltid känna dig trygg i att våra anställda alltid är informerade och väl medvetna om vad som gäller när vi utför ett uppdrag för just dig.

Relaterade tjänster

Vi gör även:

Design och planering av verandor
Inglasning av uterum
Växthus

Ta kontakt med oss så pratar vi om altaner och verandor i ditt hem!

Omdömen från kunder