Renoveringar i Stockholm – Salma Bygg

De flesta av våra jobb handlar om renoveringar av olika slag, oavsett om det handlar om att installera ett kök eller bygga ett badrum.

Här presenterar vi några arbeten där vi utfört mer eller mindre totalrenoveringar som innefattat golv, väggar, skåp och annat. Som i alla våra projekt arbetar vi efter branschregler med personal som är utbildade och erfarna. Vi använder rätt person på rätt plats och vi säkerställer att tätskikt, el och VVS installeras tryggt och hållbart. Vill du renovera villan eller lägenheten i Stockholm är Salma Bygg företaget för dig.

Bilder på genomförda renoveringar

Klicka på bilderna nedan så öppnas ett galleri med bilder från projektet.

Totalrenovering lägenhet
Södermalm, Stockholm
Elementskydd/radiatorskydd
Centralt, Stockholm
Elementskydd/radiatorskydd
Sollentuna, Stockholm
Svart TV-möbel
Centralt, Stockholm
Vinkyl med platsbyggda skåp
Centralt, Stockholm
Renovering av lägenhet
Södermalm, Stockholm
Renovering, platsbyggda garderober och skåp
Centralt, Stockholm
Renovering med Nivell System
Norrtullsgatan, Stockholm

Kunskap

För oss är få jobb obekanta, vi har utfört det mesta inom byggnation och renovering. Du kan räkna med att vår jobb baseras på kunskap, erfarenhet och gällande lagverk. Vi gör det rätt, helt enkelt.

Erfarenhet

Vi är väldigt mångsidiga och kan hjälpa dig med allt från tak till grund, väggar och golv – både i konstruktion och finish. Vi tar oss gärna av totalentreprenaden så att du kan koppla av och känna dig trygg.

Kvalitet

Vi lämnar garantier för väl utförda jobb, något både förening och försäkringsbolag tycker om. Vidare ser vi till att sköta byggnationen snyggt och prydligt och städar efter oss. Helt, rent och korrekt, helt enkelt.

Relaterade tjänster

Vi gör även:

Grundarbeten
Fasadarbeten
Skorsten och murning

Ta kontakt med oss så pratar vi om hur vi kan renovera i ditt hem!

Omdömen från kunder