3D-modeller av ditt byggprojekt

Det är inte så lätt att föreställa sig hur ett slutresultat kan komma att se ut genom att endast använda fantasin och ritningar. Därför har vi möjlighet att förse er med 3D-illustrationer av projekten.

3D-modellering är ett trevligt sätt att skapa sig en bild av hur det kommer att se ut när allt är klart. Till skillnad från ritningar och planlösningar bygger vi rummet, huset eller möbeln du vill beställa i 3D-miljö där varje detalj visas – från knoppar på skåpen till skuggor och strukturer på väggar och golv.

Bilder på olika 3D-renderingar

Kampanjerbjudande!

I ett samarbete mellan Kakelgallerian, Salma Design, 4Aqua och Salma Bygg erbjuder vi höstens vassaste kampanj. När du köper allt badrumsmaterial från Kakelgallerian så bjuder vi på en 3D-bild av ditt drömbadrum.

Med allt badrumsmaterial menas: Kakel, Klinkers, inredning, blandare, kommod etc. I vanliga fall kostar detta 15 000 kronor + moms uppdelat i följande kostnader:

Hembesök i Stockholm med måttagning och prisförslag på renoveringen 3 000 kronor + moms
Design, kundmöte och planering 4 000 kronor + moms
3D bild 8 000 kronor + moms

Under hösten 2020 ingår allt detta helt kostnadsfritt med referens till detta erbjudande och inköp av material från Kakelgallerian. Bor du utanför Stockholms län och vill ha denna tjänst så går det att ordna mot en merkostnad eller om du kan lämna exakta mått själv på ditt projekt.

Kontakta oss om du vill utnyttja erbjudandet!

Ett samarbete mellan:

3D-design av byggprojekt

Efter noggrann förstudie börjar vi modellera interiör och exteriör. Vi bygger upp en miljö baserad på dina skisser, ritningar, mått och verkliga väderstreck. I denna miljö placerar vi fönster, lampor, möbler etc. vilket gör att även ljussättningen blir verklighetstrogen – skuggor faller på rätt plats och ljuset kommer in från fönstret efter hur solen rör sig i verkligheten.

3D-modeller från dina skisser

Vi kan modellera utifrån alla typer av underlag. Allt från en skiss på papper till foton och CAD-ritningar i 2D eller 3D. När det kommer till inredningsdetaljer såsom möbler och skåp kan vi i de flesta fall hämta exakt den modell du vill beställa ifrån tillverkarna. Om det saknas filer för just din möbel, eller i de fall du vill ha specialdesignat, så skapar vi dessa möbler själva. Allt för att ge dig en verklighetstrogen bild av hur det kommer se ut när vi är färdiga.

Vad driver upp priset på nybygge?

Egna inredningsarkitekter

Vi har egna inredningsarkitekter som arbetar med detta och metoden uppskattas av många typer av kunder – från de som önskar renovering i väldigt trånga utrymmen till de som bygger större hus och vill drömma sig in i sitt boende innan det är färdigt. Att få se en 3D-illustration av det tilltänkta bygget kan i många fall väcka fler tankar kring utförandet och det kan bli lättare att planera sin köksrenovering, badrumsrenovering eller sitt attefallshus när man få en tydlig bild av hur köksluckor öppnar sig och avstånd mellan säng och möbler.

husbygge

Vad kostar en 3D-modellering?

3D-design används i första hand vid större projekt då det innebär en kostnad. För kräsna kunder, byggherrar som vill sälja efter byggnation och kunder som gärna vill ha en tydlig visualisering av slutresultatet är nöjda kunder.

Om du undrar över prisbilden kan vi som riktmärke nämna att en visualisering i 3D-miljö för en badrumsrenovering, där vi skapar badrummet och alla detaljer i 3D, kostar ca 15 000:-. Detta pris är lite beroende på hur detaljrik du vill ha din illustration samt hur många renderingar du önskar.

Kliv in i rummet

Skulle du vilja ha en mer avancerad funktionalitet, där man kan kliva in och uppleva rummet ungefär som ett TV-spel, kan vi ordna det.

Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information och inspiration.

Bilder från 3D-modelleringar

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!