Bygg och renovering i lägenhet och villa

Renovering, ombyggnation och tillbyggnader

Vi är mångsidiga, kunniga och erfarna. Det finns inte många moment i ett byggprojekt vi inte stött på. Med detta sagt kan vi hjälpa dig med en lång rad tjänster inom vår sektor. 

Ventilation

Ren luft är en viktigt del av ett trivsamt boende och en förutsättning för ett friskare liv. Vi kan installera ny ventilation, byta ut befintliga lösningar och koppla på både AC och bergvärme.

Från att beräkna behovet av lufttillgång till montering och slutbesiktning – Salma Bygg finns med hela vägen.

Husbygge

Väggar

Vill du dela upp ett rum, förstärka väggar, ljudisolera eller på andra sätt förändra väggar i villa eller lägenhet har vi erfarenhet av en mängd tekniker och material.

Vi arbetar med gips, betong och trä, allt efter förutsättningar och önskemål. Vare sig det handlar om en yttervägg eller tunnare rumsavskiljare gör vi jobbet snabbt, snyggt och korrekt.

Tak

Taket är utan tvekan den mest utsatta delen av en fastighet och bör således läggas professionellt för att säkra en lång livslängd. Vi utför takarbeten i villor och fastigheter med precision och erfarenhet. Vi besitter kunskap kring en mängd tekniker och vet vilka material som passar just dina förutsättningar.

Vare sig du vill förbättra befintlig tak eller lägga helt nytt hjälper vi dig med kunskap, snabbhet och styrka. Alla våra arbeten omfattas av 10 års garanti.

Golv

Att lägga ett golv kan göras relativt enkelt med dagens parkettlösningar. Att få det rakt, snyggt kring listerna och utan gung kräver lite mer av den som lägger golvet. Likaså om det rör sig om finare parkett, exempelvis i olika mönster eller ädelträ. Då är det klokt att låta proffs lägga golvet.

Vi kan reparera trasiga eller slitna golv och lägga nya oavsett hur det ser ut i dagsläget. Vi har lång erfarenhet av flytspackling, golvvärme, ekparkett i fiskbensmönster och mycket mer inom golvläggning. Se till att skaffa dig en yta som inte bara är fin att se på utan härlig att gå på i många år framöver.

Stambyte

Ett stambyte är ett projekt som kräver många moment och inblandning av flera yrkesgrupper. Vi har merparten av kompetensen inom bolaget och samarbetar med väl valda partners om vi skulle behöva något speciellt, till exempel asbestsanering eller rensning av ventilationskanaler.

Vi utför stambyten i villor och fastigheter. Ambitionen är givetvis att samtliga boende får vara kvar under stambytet men det kan se olika ut beroende på förutsättningar.

Bilder från renoveringar i Stockholm

Omdömen från kunder

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina visioner,
vi ser fram emot att hjälpa dig!