En professionell byggfirma för dig i Hägersten

Bor du i Hägersten och letar efter en byggfirma för att genomföra en renovering i ditt hem? Då har du hittat rätt. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att få deras idéer och drömmar till att bli verklighet. En renovering kan innebära att ditt kök eller badrum blir en underbar plats för dig och kan öka livskvaliteten i vardagen. Som byggfirma gör vi lala möjliga slags projekt, inget är för stort eller för litet. Vi hjälper både privatpersoner och företagare att genomföra renoveringar. Med många års erfarenhet, rätt kompetens och motiverad personal ser vi till att alltid leverera ett högt resultat. Kontakta oss redan idag inför din renovering i Hägersten, så berättar vi mer!

För dig som företagare

Salma Bygg kan hjälpa dig som företagare oavsett vilken typ av renovering som ska genomföras. Vi kan renovera dina lokaler för kommersiellt bruk, så som affärs- eller industrilokaler. Vi kan även hjälpa dig med arbeten som innefattar skyltfönster, ljudisolering eller renovering.

För dig som har en bostadsrättsförening kan vi som byggfirma erbjuda erfarna hantverkare. Vi strävar efter att göra det där lilla extra, så vi hjälper gärna till med att ordna allt med bygglovshandlingar eller att koordinera med arkitekter eller andra inblandade.

Har du ett företag eller behöver hjälp med renovering i din bostadsrätt i Hägersten är vi rätt byggfirma för dig! Ring oss och boka ett möte så kan vi prata igenom ditt projekt.

Efter att all planering är klar går vi noga igenom alla kostnader och skickar sedan en offert till dig. När du har accepterat offerten sätter vi igång med renoveringen!

Byggfirma för dig som privatperson i Hägersten

Vill du genomföra en renovering i ditt hem har vi en hel del tjänster att erbjuda. Vi gör både större och omfattande renoveringar av kök och badrum, till mindre projekt. Vill du skapa lite extra myskänsla i ditt hem kan vi hjälpa dig att installera en braskamin. Har du istället spanat in en plats på din tomt där du vill bygga en altan eller ett trädäck har vi kunskapen även i detta. Vi gör alla mjöliga slags renoveringar och ombyggnationer, hör bara av dig till oss om du har några frågor eller funderingar över hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakta din nya byggfirma idag!

Om du har bestämt dig för att genomföra en renovering i ditt hem eller för ditt företag finns vi här för dig. Vi ser fram emot att höra vad du har för planer, så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa dig att realisera dina drömmar!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder