Fönsterbyten och installation av nya fönster

Vi hjälper dig från måttagning till installation av nya fönster. Bra leverantörer, bra priser och högsta kvalitet i både produkter och installationer.

Läs mer om hur du kan göra ditt boende mer energieffektivt, ljudisolerat och säkert med hjälp av nya fönster.

Nya fönster från mått till installation

Att byta fönster i villan, lägenheten eller stugan har många fördelar. Vissa kan kännas uppenbara, såsom det rent estetiska, medan man får många andra fördelar på köpet. Det handlar till exempel om energieffektiviteten, vilket gör att uppvärmningen kostar mindre. En annan aspekt är säkerheten, då det blir svårare att bryta sin in. Utöver detta kan nämnas ljudisolering och UV-skydd, vilket många moderna fönster har.

Högsta kvalitet på fönster

Vi köper våra fönster från tillverkare som är måna om kvalitet som vi är. De är anpassade för vårt svenska klimat, isolerar mot både kyla och buller samt kan fås i alla möjliga storlekar och med valfri färg på ramar. Udda storlekar är inga problem och inte heller specifika önskemål gällande tjocklek på glaset.

Fullservice inom fönster

När det kommer till fönster är vi ett fullservicebolag som tar hand om allt från den initiala måttagningen till råd inför vilka fönster som passar bäst för just dig. När det gjorts en beställning förbereder vi inför arbetet och när fönstren kommer ser vi till att snabbt få dem på plats. Vi står till tjänst med:

  • Rekommendation inför val av fönster
  • Beställning av fönster
  • Kontroll av leverans
  • Installation av fönster
  • Städning och bortforsling av skräp och överblivet material

Det ska inte vara krångligt att byta nya fönster och vi arbetar för att detta istället ska vara så smidigt som bara möjligt.

Udda storlekar och unika inglasningar

Vi har installerat fönster i alla möjliga byggnader och med varierande utseende. För oss är få jobb främmande, vi kan glasa in verandan eller skapa ett fönsterparti i taket så du kan se stjärnhimlen från sängen. Kontakta oss med din förfrågan så ska vi kunna lösa det mesta.

Facebook-grupp

För att effektivt kunna kommunicera gällande ditt fönsterbyte skapar vi en hemlig Facebook-grupp där ni som beställare och berörda parter från Salma Bygg deltar. Här kan vi skriva ned våra funderingar, tilläggsbeställningar, val av lösningar och annat som gäller monteringen. Vi lägger dessutom upp bilder från arbetet dagligen så att du kan följa jobbet var du än befinner dig.

Omdömen från kunder

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!