Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrum, tvättrum och andra våtrum

Att arbeta i badrum kräver mycket av entreprenören. Utrymmen som kommer i kontakt med vatten och ånga är särskilt utsatta och det ställs höga krav på den som utför arbetet.

Vi arbetar efter branschregler med personal som är utbildade och erfarna. Vi använder rätt material på rätt plats och säkerställer att tätskikt, el och VVS installeras tryggt och hållbart.

På alla jobb vi utför lämnar vi 10 års ansvarsförpliktelser och gällande garantier. Vi lämnar intyg på att arbetet är utfört enligt regler och styrdokument av behörig installatör (något som kan visas upp till bostadsrättsförening och försäkringsbolag).

Badrum och badrumsrenovering

Tätskikt för alla lösningar

Vi jobbar med många olika tekniker och typer av tätskikt för att säkerställa hållbarhet, design och kvalitet – både idag och i framtiden. Vilka lösningar som passar bäst avgörs i varje enskilt fall. Du kan räkna med att våra förslag baseras på kunskap, erfarenhet och gällande lagverk. Vi gör det rätt, helt enkelt.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Behörighet och utbildningar

Du kan vara säker på att ditt badrum är gjort enligt konstens alla regler. Vi har behörighet för arbeten i våtrum och utför jobben enligt gällande krav och förordningar. Skulle något inträffa är vi givetvis försäkrade för alla skador som kan leda till problem både för dig och dina grannar.

Alla jobb som utförs av Salma Bygg omfattas av 10 års garanti.

Badrum och badrumsrenovering

VVS-arbeten

När man bygger om ett badrum behöver man inte begränsa sig till befintliga stammar – vi kan flytta toaletten till andra sidan rummet om det ingår i din vision. Det är i princip bara fantasi och budget som sätter gränser. Behöriga, skickliga och kompetenta VVS-installatörer ser till att vattnet kommer in, och flyter ut, där det ska.

Badrum och badrumsrenovering

Kakel- och klinkers med precision

Att lägga klinkers på golv, med eller utan golvvärme, har blivit ett rutinuppdrag och vi säkerställer lutning så att vattnet rinner till brunnen (inte lika självklart som det kan verka). Vidare vet vi av erfarenhet var det kan samlas vattenpölar och har metoder för att motverka detta.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Effektfull belysning

Med dagens teknik går det att placera belysning i även de minsta utrymmen. Det är kostnadseffektivt både i drift, installation och inköp. Vi är duktiga att hitta lösningar för detta och kommer gärna med förslag i samband med offerering av ditt projekt.

Badrum och badrumsrenovering

Helhetsåtagande

Våra kunder uppskattar att endast behöva en kontaktperson genom hela förloppet från ritning till slutförande. Vi vet vad som gäller och tar hand om dig och dina grannar hela vägen. Behöver vi stänga av vattnet i fastigheten så att det berör dina grannar informerar vi om detta. Vi ser även till att arbetsplats och närområde är så rena och prydliga som de kan vara med tanke på arbetet.

Facebook-grupp

För att effektivt kunna kommunicera gällande ditt badrumsprojekt skapar vi en hemlig Facebook-grupp där ni som beställare och berörda parter från Salma Bygg deltar. Här kan vi skriva ned våra funderingar, tilläggsbeställningar, val av lösningar och annat som gäller projektet. Vi lägger dessutom upp bilder från arbetet dagligen så att du kan följa jobbet var du än befinner dig.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt badrumsprojekt,
vi ser fram emot att hjälpa dig!