3D-modellering

3D-modellering är ett trevligt sätt att skapa sig en bild av hur det kommer att se ut när projektet är klart. Till skillnad från ritningar och planlösningar bygger vi rummet, huset eller möbeln du vill skapa i en 3D-miljö där varje detalj visas – från knoppar på skåpen till skuggor och strukturer på väggar och golv.

Vi bygger upp en miljö baserad på dina skisser, ritningar och mått. I denna miljö placerar vi fönster, lampor, möbler etc. vilket gör att även ljussättningen blir verklighetstrogen – skuggor faller på rätt plats och ljuset kommer in från fönstret efter hur solen rör sig i verkligheten.

Bilder på genomförda 3D-modelleringar

Klicka på bilderna nedan så öppnas ett galleri med bilder från projektet.

Bygglov & bygglovsansökningar
Badrum
Lägenhet
Restaurang
Salong
Spa
Villa
Möbler

Kunskap

Vi har egen personal med kompetens och erfarenhet av att skapa ritningar i både 2D och 3D. Vi gör det för bygglov såväl som för att visualisera för dig som kund hur det kommer se ut.

Kreativitet

Vi har kompetens i inredningsdesign om du skulle vilja ta fram unika möbler eller har ett utrymme som lämpar sig för något speciellt. Vi skapar ritningar och möblerna i alla tänkbara material.

Visualisera dina idéer

Har du stora visioner kan det hjälpa att få se dem ”live”. Vi skapar visuella representationer av dina drömmar och idéer så att du kan uppleva dem innan de är färdigbyggda.

Relaterade tjänster

Vi gör även:

Arkitektur
Inredningsarkitektur
Möbeldesign

Ta kontakt med oss så pratar vi om unika, skräddarsydda möbler och lösningar i ditt hem!

Omdömen från kunder