Söker du en byggfirma i Danderyd?

Bor du i Danderyd och vill genomföra en renovering hemma framöver? Letar du efter en byggfirma att lita på som arbetar effektivt och prisvärt? Då kan du sluta leta! Salma Bygg har under många år hjälpt människor att realisera drömmar till verklighet. Vi genomför alla typer av projekt, stora som små, och drivs av att du som kund ska känna dig nöjd och glad med resultatet. Vi anser inte att vårt arbete är klart förrän du känner detta! Så om du i Danderyd planerar att renovera om hemma kan vi hjälpa dig med just det. 

Noga framtagen offert

En viktig del i att du som kund ska känna dig trygg med oss som byggfirma är framtagandet av offerten. Genom att vi lägger ner tid och tanke på offerten kan du känna att dina pengar går dit du vill. En offert är en viktig grund för resten av renoveringen, det är inte bara en prislapp som skickas iväg. Därför gör vi ett noga förarbete gällande detta, vilket i sin tur leder till rätt förutsättningar för det senare arbetet och för att du som kund ska känna dig lugn och trygg. 

Dessa kostander tar vi med i beräkningen:

  • Kostnader för arbete
  • Kostnader för material
  • Kostnader för återvinning och sopsortering
  • Kostnader för transport

När du som kund godkänner offerten blir den bindande. Det innebär att vi utför renoveringen enligt den kostnad som offerten gäller. Har du frågor om hur vi tar fram en offert är det bara att höra av dig så berättar vi mer. 

Fokus på god service

Vår uppgift som byggfirma handlar inte bara om att din idé om en renovering ska bli verklighet. Vi anser att även själva processen är av stor vikt, och därför vill vi erbjuda hög service. Ett sätt som våra kunder kan vara delaktiga under hela processen är genom Facebook. För varje unik renovering startar vi en sluten Facebook-grupp som du kan följa. Där lägger vi kontinuerligt upp bilder och kommentarer om renoveringen. På detta sätt kan du vara med i alla moment. Detta är ett sätt som både sparar tid men som även underlättar kommunikationen oss emellan. 

Hör av dig till oss inför din renovering i Danderyd!

Om du söker efter en byggfirma inför din renovering i ditt hem i Danderyd finns vi här! Vi hjälper dig genom hela processen, från planering till genomförande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder