En byggfirma för dig i Södertälje

Bor du i Södertälje och söker efter en byggfirma som kan genomföra dina planer på renovering eller ombyggnation? Är det viktigt för dig att din byggfirma är noggrann och effektiv? Då har du kommit rätt! Vi på Salma Bygg drivs av att förverkliga våra kunders drömmar och genomför alla typer av projekt. Renovering av kök, badrum, altaner och installation av braskaminer är bara några få exempel på allt som vi kan göra. För oss är inga projekt för stora eller för små! Så om du i Södertälje har ett kommande projekt som du vill ha hjälp med finns vi här!

Byggfirma för dig som företagare

Vi renoverar inte bara åt privatpersoner, utan kan även hjälpa dig som företagare i Södertälje. Om du behöver hjälp med att renovera en butikslokal eller en industrilokal har vi både erfarenheten och kompetensen för att genomföra ett sådant projekt. Vi kan även hjälpa dig med mindre projekt, så som arbeten med skyltfönster, ljudisolering eller andra former av renoveringar. Om du undrar ifall vi kan hjälpa dig med just ditt projekt är det bara att kontakta oss så berättar vi mer. Vi har stor erfarenhet av kommersiella lokaler och hjälper dig gärna att verkställa dina idéer.

Sluten Facebook-grupp

Oavsett om du är privatkund eller företagare vill vi att du ska känna dig trygg genom hela processen. Därför startar vi en sluten Facebook-grupp för varje unikt projekt där vi sedan regelbundet uppdaterar flödet med bilder och kommentarer från ditt projekt. För dig innebär det att du enkelt kan följa alla moment oavsett var du är. I gruppen kan vi även ställa frågor till dig angående vissa beslut som behöver tas eller val av material. Alltså blir Facebook-gruppen ett enkelt sätt att kommunicera på. På så sätt kan vi både spara tid samtidigt som du kan känna dig delaktig i hela processen.

Hör av dig inför ditt projekt

Som du märkt genomför vi i princip alla former av renoveringar och ombyggnationer, både för dig som privatperson och för dig som företagare. Är du ändå osäker på om vi kan hjälpa dig med just ditt projekt är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Eller så kanske du har bestämt dig för att det är dags att ta tag i dina drömmar och förverkliga dem. Då är vi bara ett telefonsamtal bort. Kontakta oss idag så lägger vi upp en plan för ditt projekt!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder