Söker du efter en byggfirma i Tyresö?

Bor du i Tyresö och letar efter en byggfirma som kan verkställa dina planer på renovering eller ombyggnation? Då har du hittat rätt! Salma Bygg har genom åren hjälpt människor att omvandla drömmar och planer till verklighet. För oss är inga projekt för stora eller för små, vi genomför alla typer av projekt. Vår drivkraft är att du som kund hos oss ska känna dig trygg under själva processen och sedan nöjd över resultatet. Inte förrän du känner så anser vi att vårt arbete är klart. Så om du bor i Tyresö och planerar en renovering eller ombyggnation hemma kan vi hjälpa dig med just detta.

Fokus på att leverera god service

Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig nöjd med hela processen och resultatet efteråt. Därför vill vi alltid leverera service på hög nivå. Det gör vi bland annat genom Facebook. Inför ditt projekt startar vi en grupp på Facebook bara för dig som kund. Där uppdaterar vi dig under arbetets gång med bilder och kommentarer. För dig som kund blir detta ett enkelt sätt att följa projektets gång och se hur vi utför varje moment även om du själv inte kan vara på plats.

Noggranna offerter

Innan vi sätter igång med projektet hos dig lägger vi ner tid på att ta fram en offert. Vi anser att det är oerhört viktigt att inte skynda igenom den här processen, eftersom den sedan lägger grunden för hur arbetet kommer att bli och vad du som kund kan förvänta dig. De kostnader vi tar med i beräkningen gäller kostnad för arbete, för material, för transport och för återvinning och sopsortering.

Offerten blir sedan bindande när du har godkänt den. Det innebär att vi som byggfirma håller oss till den kostnad som offerten gäller. Har du några frågor eller funderingar gällande offerter får du gärna höra av dig till oss så svarar på vi det du undrar över.

Välkommen att höra av dig!

Om du i Tyresö nu har bestämt dig för att göra slag i saken och vill renovera hemma hjälper vi dig mer än gärna. Med våra erfarenhet inom alla möjliga typer av renoveringar och ombyggnationer har vi rätt kompetens för att hjälpa dig med just ditt projekt. Har du några specifika önskemål eller andra funderingar är det bara att kontakta oss, så berättar vi mer. Välkommen till vår byggfirma!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder