Collage av platsbyggda garderober byggda i Stockholmsområdet

Din byggfirma i Nacka

Bor du i Nacka och funderar på att göra om hemma? Letar du efter en byggfirma att kunna lita på som arbetar effektivt? Då har du hittat rätt! Salma Bygg är en mångfacetterad och erfaren byggfirma som hjälper både privatkunder och företag. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och att du som kund är nöjd med både slutresultatet och vägen dit. Vi genomför alla olika storlekar av projekt, både stora och små. Så bor du i Nacka och letar efter en byggfirma kan du kontakta oss och berätta om dina planer – vi hjälper dig med ditt projekt!

Förmåner för dig som kund

Vår strävan är att alltid lämna ett resultat som får dig som kund att känna dig nöjd. På grund av detta har vi några förmåner som vi erbjuder när du anlitar oss som byggfirma. Allt för att du ska känna dig trygg och nöjd både under själva processen men även efteråt.

  • Vi bjuder alltid på städning – En renovering innebär mycket damm och vi vet att du antagligen så snart som möjligt vill börja leva som vanligt igen i ditt nyrenoverade hem. Därför bjuder vi alltid på tre timmars städning efter avslutat arbete. 
  • Personlig Facebook-grupp – Inför varje unikt projekt startar vi en privat grupp på Facebook bara för dig. Där lägger vi löpande ut bilder och kommentarer från renoveringen. Detta är ett sätt för dig att delta i projektet och enkelt följa varje moment även om du inte har möjlighet att vara på plats. 
  • Noggranna offerter med extra allt – Vi vet att det är mycket att tänka på inför en större ombyggnation eller renovering. Därför kan vi mot ett arvode hjälpa dig att exempelvis söka om bygglov eller ta fram ritningar från en arkitekt. 

En rad av olika tjänster

Som byggfirma erbjuder vi en mängd olika tjänster. För dig som privatperson kan vi hjälpa dig med renoveringar och ombyggnationer både i och utanför hemmet. Är det kanske dags att verkställa dina drömmars badrum? Eller vill du bygga en antal till huset att njuta av sommarkvällar på? Vi har både erfarenheten och kunskapen kring detta! Vi kan även hjälpa dig att installera en braskamin eller att byta fönster, inga projekt är för stora eller för små för oss. Så om du i Nacka har funderingar på om vi kan hjälpa dig mest just dina planer är du mer än välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer! 

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder