Kommersiella lokaler

Vi arbetar gärna med butiksinredning, restauranger och kontorslokaler. Vi kan ta fram unik inredning såväl som bygga smarta lösningar på den yta som finns tillgänglig.

Vi har byggt om ett flertal butiker och en skola. Varje projekt är en utmaning och vi tycker om att förvandla en yta till något helt nytt. Det är genom innovativa lösningar som en lokal kan få nytt liv, och vi är gärna med i processen. Använd med fördel våra egna arkitekter och inredningsarkitekter för att skapa koncept med färger och möblemang.

Butikslokaler

Eftersom vi har kompetens och erfarenhet inom allt från VVS till ventilation kan vi förvandla även den mer ”omöjliga” yta till attraktiv butik, kontor eller kafeteria. Med unika möbler och färgsättning kan vi skapa underverk. 

Kontor

Kontorslokaler måste vara funktionella för många personer samtidigt och det är viktigt att tänka på ljudnivån och att använda kvalitativa material då de snabbt slits ut. Vidare behövs det ofta köksavdelning, toaletter och andra ytor som ska rymma många. Vi kan hjälpa dig planera såväl som utföra renoveringen, vare sig det idag är källarlokal eller vindsvåning som ska byggas om.

Renovering av kommersiella lokaler

Välkommen att ta kontakt med oss ifråga om byggnation och renovering av lokaler för kommersiellt bruk. Vi har egna inredningsarkitekter som kan hjälpa till med att från färgsättning till att välja möbler. Vi kan även skapa unika möbler för just dina behov.

Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information och inspiration.

Bilder från renoveringar av kommersiella lokaler

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!