Tjänster mot företag och BRF:er

För företag är vi gärna en extra resurs för underentreprenad såväl som bemanning. Vi är mångsidiga i de arbeten vi utför och kan ansvara för både större och mindre delar av varierande projekt.

ID06, licenser och utbildningar

Vi tror på ärlighet, schyssta villkor och trygghet. Alla våra anställda är försäkrade och får lön motsvarande kollektivavtal. När det kommer till verktyg har vi egna maskiner och verktyg med serviceavtal. Vi utgår från att samma syn på ordning och reda gäller i ditt bolag.

Bredd i kunskap och erfarenhet

Du kan anlita oss för större eller mindre jobb över kortare eller längre perioder.
Ta kontakt med oss så pratar vi ihop oss.

Bemanning

Behöver du hyra in kompetent arbetskraft till ditt projekt? Från Salma Bygg kan du hyra in professionella hantverkare för projekt inom Stockholms län och Örebro län. All hantverkare är erfarna och yrkesstolta medarbetare som till vardags arbetar inom Salma Byggs övriga kundprojekt. 

Vi kan erbjuda både hantverkare med allmän ID06-kompetens och hantverkare med särskild specialistkompetens – till exempel elektriker, VVS-tekniker, BKR, HETA arbeten och Säker vatten.

Du kan välja om du vill hyra personal inklusive egen bil, verktyg och maskiner eller om du endast vill hyra in personal och själv tillhandahålla nödvändig utrustning. Arbetet stäms av varje vecka med timrapporter. Fakturering sker månadsvis med 30 dagars betalningsvillkor.

Kommersiella lokaler

Behöver du renovera eller bygga om dina lokaler? Vi hjälper dig. Salma Bygg har stor erfarenhet av arbeten med kommersiella lokaler – från större ombyggnationer av affärs- och industrilokaler till arbeten med skyltfönster, ljudisolering eller renoveringar. 

Bostadsrättsföreningar

Salma Bygg utför regelbundet arbeten för bostadsrättsföreningar. Vi är vana att arbeta med ett helhetsansvar och en hög grad av service till dig som kund. Vi kan också hjälpa er med nödvändiga handlingar kring projekt så som bygglovshandlingar eller koordinering med arkitekter och konstruktörer. 

Vi kan åta oss större serviceuppdrag och renoveringsprojekt inom fastigheten, till exempel ombyggnation av vindar och källarutrymmen. Vi kan även ta oss an servicedelen och agera vaktmästare som snabbt är på plats om något går sönder eller krånglar.

Offentliga upphandlingar

Behöver ni upphandla tjänster för bygg eller renovering? Vi på Salma Bygg är öppna för upphandlingsförfrågningar gällande projekteringar upp till fem miljoner kronor. 

Bra att veta om Salma Bygg:

  • Vi har hög kreditvärdighet
  • Vi har serviceavtal på maskiner och verktyg
  • Vi har entreprenörsförsäkring och ansvarsförsäkring
  • Vi har särskilda behörigheter, till exempel HETA arbeten, BKR och Säker vattenanslutning
  • Alla våra medarbetare är FORA-anslutna och har privata försäkringar samt pensionsplaner inom SEB