Din byggfirma för dig på Ekerö

Bor du på Ekerö och har tänkt att sätta igång med en renovering i ditt hem? Behöver du hjälp från en pålitlig och effektiv byggfirma för att få dina drömmar att bli verklighet? Då kan Salma Bygg hjälpa dig! Vi har bred kompetens inom en mängd olika typer av renoveringar och kan hjälpa dig att genomföra ditt projekt. För oss är inga renoveringar för stora eller för små. Med många år av erfarenhet i branschen kan vi som byggfirma hjälpa just dig! Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vårt sätt att arbeta!

En mängd olika typer av renoveringar

Oavsett vad du vill renovera i ditt hem på Ekerö kan vi hjälpa dig att genomföra detta. Nedan följer en lista på ett urplock av vanliga renoveringar vi gör.

  • Köksmontering och köksrenovering – Köket är för många husets hjärta. Därför är det viktigt att trivas där! Vi kan hjälpa dig med val av material om du känner dig osäker inom detta område. 
  • Renovering av badrum – En badrumsrenovering kräver rätt kompetens. Vi har lång erfarenhet inom denna typ av renovering och följer branschens alla regler. 
  • Terass, altan eller veranda – Se till att njuta lite extra under sommarmånaderna. Vi hjälper dig med en härlig plats på tomten, så att du kan ta vara på solen och värmen. 

Hög service för dig som anlitar oss som byggfirma

När du anlitar oss som byggfirma innebär det trygghet för dig som kund. Vi är måna om att alltid leverera hög service. Det innebär alltifrån kommunikation till genomförande av renoveringen. Vi startar bland annat en sluten Facebook-grupp för just ditt projekt. Där uppdaterar vi löpande med bilder och kommentarer från projektet, så att du kan följa arbetet även om du inte har möjlighet att vara på plats. 

Efter slutförd renovering städar vi upp allt efter oss och åker till återvinningen med skräpet, så att du kan börja njuta av ditt nyrenoverade rum så snart som möjligt. Vi vill att renoveringen både ska bli ett härligt minne att se tillbaka på, och en ny plats att njuta av. 

Kontakta oss inför din renovering på Ekerö

Vi är ett samtal bort! Ta kontakt med oss så kan vi prata om vilken slags renovering du vill ha och berätta om hur vi brukar arbeta. Har du funderingar eller andra frågor svarar vi gärna på dessa. Vi ser fram emot att hjälpa dig på Ekerö! 

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder