Unika altaner, verandor och terrasser från Salma Bygg

Låt oss bygga din terrass, altan eller veranda

En välbyggd altan kan förgylla livskvalitén och är ett bra sätt att utnyttja sin tomt. Salma bygg vill hjälpa dig att förverkliga dina visioner om just din altan. Våra snickare är skickliga och vet hur de ska arbeta för att din uteplats ska bli som du vill ha den. 

Fördelarna är många med att ha en platsbyggd altan som passar just dina behov samt höjer värdet på din bostad. Salma bygg är företaget för dig som vill bygga en altan i Stockholm. Vi garanterar att vi bygger en altan som förgyller de varma sommarkvällarna. Våra snickare kan hjälpa dig att bygga ut din befintliga uteplats, renovera eller bygga upp din drömaltan i Stockholm.

Unikt utformade altaner

Vi lägger stor vikt vid kvalitén på våra arbeten och vill alltid bygga med rätt material och rätt konstruktioner. Särskilt viktigt att göra detta är när vi bygger uteplatser för våra kunder. Våra hantverkare är yrkesspecialister inom sina områden och har stor erfarenhet inom branschen. Sveriges riktlinjer och uppsatta regler är de vi alltid följer när vi genomför bygg- eller renoveringsprojekt. Du som kund kan alltid känna dig trygg i att våra anställda alltid är informerade och väl medvetna om vad som gäller när vi utför ett uppdrag för just dig.

Maximera ytan

Design brukar alltid vara ett svårt beslut att ta när det kommer till hur just ditt trädäck, soldäck, terrass eller altan ska se ut. Dina önskemål och krav är viktiga för oss och något vi vill veta innan vi påbörjar ett bygg- eller renoveringsprojekt hemma hos dig. Självklart får du ta med dig en egen skiss eller idé när du träffar oss för ett första möte där vi tillsammans kan arbeta mot bästa resultat av din vision.

Ha med oss i början av din planering – du kan alltid känna dig trygg i att vi svarar på dina frågor och finns tillgängliga för att bolla idéer tillsammans med dig. Vi utnyttjar våra år i branschen för att ge dig bästa möjliga resultat.

Hjälp med design och utformning

Vill du ha hjälp med hur du ska gå till väga för att söka bygglov kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi till. Till slut är det start- och slutdatum för arbetet som är kvar att bestämma. Snart har du din uteplats redo att användas.

Våra snickare arbetar alltid metodiskt och noggrant när vi utför bygg eller renoveringsuppdrag. Vi följer alltid konstens alla regler. Materialet vi jobbar med är alltid anpassat utefter behov och kvalitet. Städning är något vi förstår att du som kund lätt kan bli oroad över. Salma bygg kommer alltid, när arbetet är slutfört, se till att överblivet material och byggdamm är borta så du kan nyttja din uteplats till fullo.


Videos från tidigare jobb


Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder

Vi är ett samtal bort

Ta kontakt med oss så kan vi prata om altan, veranda
eller uteplats hos dig, vi ser fram emot att hjälpa dig!