Din byggfirma för dig i Solna

Bor du i Solna och funderar på att renovera om något hemma? Eller kanske har du tänkt göra en större ombyggnation? Letar du efter en byggfirma som kan förverkliga dina idéer och tankar? Då har du kommit rätt. Salma Bygg är en byggfirma med lång erfarenhet och bred kompetens inom alla sorter av renoveringar. Vi gör alltifrån kök och badrum till att bygga altaner och installera braskaminer. För oss är inga projekt för stora eller för små, och vi drivs av att du som kund ska känna dig nöjd med både processen och resultatet. Så om du vill att dina drömmar ska bli verklighet – kontakta oss så hjälper vi dig dit!

Vi fokuserar på att leverera hög service

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med både processens gång och med slutresultatet. Därför fokuserar vi mycket på att leverera hög service från start till slut. Ett sätt som vi arbetar för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med oss som byggfirma är genom Facebook. För varje unikt projekt skapar vi en stängd Facebook-grupp bara för dig och oss. Under projektets gång lägger vi löpande upp bilder och kommentarer från alla moment, så att du oavsett var du befinner dig kan känna dig delaktig. Detta ökar också tryggheten för dig som kund i och med att du kan se till att alla moment utförs på rätt sätt och precis så som du hade tänkt det. Vi vill vara din byggfirma med extra allt, så har du några specifika önskemål är det bara att säga det så ser vi hur vi kan lösa det.

Noga uträknade offerter

Ett annat sätt som vi arbetar på för att du ska känna dig trygg som kund hos oss är våra väl genomarbetade offerter. Vi lämnar inget åt slumpen utan tar tid på att noggrant gå igenom offertens uppbyggnad. När du sedan godkänner offerten blir den bindande, vilket innebär att vi håller oss till kostnaden som offerten avser. Det blir som ett avtal, och vi lovar att hålla vår del. Har du några frågor om offertens uppbyggnad kan du antingen läsa mer på vår hemsida eller slå oss en signal.

Hör av dig till oss inför din renovering i Solna!

Är du redo att sätta igång ditt projekt? Då är vi bara ett telefonsamtal bort. Kontakta oss redan idag så lägger vi upp en plan för just dig i Solna. Välkommen!

Bilder på tidigare projekt

Omdömen från kunder