Salma Bygg har egna arkitekter för dina byggprojekt i Stockholm och Sverige

Arkitektur

Vi har egna arkitekter som kan rita upp ditt drömhus baserat på din vision – oavsett om det handlar om ett badrum, ett attefallshus eller en villa i tre plan.

Det finns givetvis fördelar med att ha egna arkitekter i bolaget – vi kan planera och skapa oss en överblick av hela projektet vilket ger oss en fördel i beställningsprocessen och projektplanen. Därutöver har vi erfarenhet att veta vad som fungerar och vilka krav som ställs, dels på ritningarna men också på själva konstruktionen.

Med hjälp arkitekterna kan vi säkerställa att ingen detalj lämnas åt slumpen. Vi skapar utförliga arkitektritningar genom ett detaljerat och komplett förfrågningsunderlag som gör att vi kan planera helheten i projektet, oavsett om det sedan blir vi eller någon annan som står för själva byggnationen.

Inredningsarkitekt

På Salma Bygg har vi förutom arkitekter för struktur och konstruktion även inredningsarkitekter som kan hjälpa dig med inredning, färgval och design. Låt våra kreativa inredningsarkitekter väcka din fantasi!

Vi hjälper dig med arkitektur

Design och koncept

Vi hjälper er med design och konceptutveckling genom noggranna analyser av ditt projekts alla förutsättningar. I tät dialog mellan beställare och arkitekt utvecklas designen som därefter översätts till ritningar och beskrivningar. Detta skede skapar förutsättningar som ligger till grund för hela projektet. Vi har även möjlighet att ta fram 3D-modeller av ditt projekt för att ge en verklighetstrogen bild av slutresultatet.

Byggtjänster med allt från arkitektritningar till utförande

Projektering och upphandling

Efter dialog med dig som kund tar vi fram utförliga arkitektritningar så att du kan se och uppleva ditt projekt på papper. För att underlätta och effektivisera upphandling av byggnationen tar vi fram byggbeskrivningar som du kan presentera för olika byggentreprenörer. De ger en bra bild av det material och metoder som ska användas.

Husbygge

Bygglovsansökan

Vi har lång erfarenhet av byggnation i alla storlekar och är måna om att våra kunder ska känna sig trygga genom hela processen. Du kan vara säker på att alla lagar, branschnormer och regler uppfylls ifråga om ritningar. Vi vet vad som gäller när det är dags att söka bygglov och kan vara behjälpliga i det steget av processen.

Bygglovshjälpen hjälper dig med bygglov i Stockholm och Sverige

Vi tar hjälp av Bygglovshjälpen för allt när det kommer till bygglov. Besök www.bygglovshjalpen.se.

Arkitekter och inredningsarkitekter kan visualisera ditt projekt

Från hus till mindre projekt

Är du nyfiken på hur din lägenhet skulle kunna se ut med några färre väggar, ombyggt kök eller med en kamin mitt i rummet? Vi hjälper dig med ritningar på allt från flerplansvillor till attefallshus och badrum med bastu.

Ta kontakt med oss för ett djupgående samtal med vår arkitekt så ser vi till att förverkliga dina drömmar om stilfulla förändringar.

husbygge

Drömprojekt från vision till nyckelfärdiga hus

Våra arkitekter är lyhörda och duktiga på att tolka din vision. Du kan känna dig trygg i att resultatet blir något som ser ut och fungerar som det är tänkt.

Vill du vara extra säker på slutresultatet anlitar du med fördel oss även som byggherre, även om vi saluför arkitekttjänster som enskild tjänst. Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information och inspiration.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!