Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Bromma

En badrumsrenovering är ett spännande projekt som många förståeligt ser fram emot. Tänk dig själv ett badrum med allt du behöver designat och format precis så som du själv vill ha det.

Det är dock en hel del beslut som ska fattas inför renoveringen och många omfattande moment som ska avklaras innan man kan njuta av det långa projektets slutresultat.

Vi på Salma Bygg utför alla typer av badrumsrenoveringar i Bromma och har behörighet att ansvara för samtliga delar av processen från planering och ända fram till slutbesiktningen. Genom nära kontakt med mängder av försäljningsställen av kakel, klinkers, badrumsinredning och möbler hjälper vi dig hitta rätt design och material till grossistpriser med upp till 60% rabatt. Alla inköp redovisas givetvis tillsammans med en kopia av vår originalfaktura.

Badrum och badrumsrenovering

Planering av ditt drömbadrum

Det är en hel del att tänka på inför en badrumsrenovering och många beslut som ska betraktas både kring funktion, komfort och design. Här är det viktigt att fundera extra mycket på vilka behov du och din familj har för att därefter kunna hitta lösningar som matchar behoven.

  • Vilken stil vill ni ha?
  • Vill ni satsa på golvvärme?
  • Har ni behov av extra mycket förvaring?
  • Vilken typ av belysning skulle kunna passa?

Vi på Salma Bygg bidrar gärna med tips och goda råd kring hur du formar ert drömbadrum och ser sedan till så att drömmarna väcks till liv. Det är din fantasi och budget som sätter gränserna för vad vi kan skapa och inte kunskaper, ledningar, avlopp eller befintliga stammar. Boka tid för ett gratis hembesök redan idag så tar vi oss en närmre titt på alla möjligheter och löser de största frågeställningarna redan där. Vi kan genom våra samarbetspartners även erbjuda dig showrooms där du kan få ditt kommande badrum uppritat i 3D för att testa alla tänkbara designer och materialval.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Full behörighet och gedigen erfarenhet

Vid en badrumsrenovering ställs extra höga krav på entreprenören och vi förstår vikten av ett säkert och fackmannamässigt utfört arbete. Samtliga utav våra arbeten följer de riktlinjer och regler som finns för det specifika uppdraget och alla våra hantverkare är yrkesspecialister med lång erfarenhet att vila på. Intyg enligt Säkert Vatten och BKR lämnas alltid för att kunna visas för ditt försäkringsbolag och vi arbetar därtill oavkortat med säkra och tidseffektivt verktyg samt lägger stor vikt vid materialval liksom konstruktion för att genomgående kunna leverera högsta kvalitet.

Givetvis tar vi fullt ansvar för dolda fel som upptäcks den närmsta tiden efter vår renovering och ersätter de skador som på något vis skulle kunna ha åsamkats av oss och vårt arbete. Vi lämnar aldrig ett uppdrag förrän allt är klart och vi tillsammans med dig som kund genomfört en slutbesiktning.

Badrum och badrumsrenovering

Boka tid för badrumsrenovering Bromma

För en badrumsrenovering är valet av entreprenör extra viktigt. Genom att välja oss på Salma Bygg får du en och samma kontaktperson under hela projektet och behöver inte oroa dig för att en hantverkare inte dyker upp och ställer till det i planeringen.

Har du frågor kring oss eller hur vi kan hjälpa dig med dina önskemål? Besök vår sida med frågor och svar. Här hittar du mängder av nyttig information och svar på de allra vanligaste frågorna rörande våra processer, offerter, försäkringar och hembesök m.m. Givetvis kan ni även höra av er direkt till oss så ser vi till att reda ut frågetecknen.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder