Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Danderyd

Många drömmer om det perfekta badrummet med de rätta funktionerna och perfekt design enligt personligt tycke och smak. Är du redo för att sätta dina badrumsdrömmar och idéer till verket?

På Salma Bygg har vi kompetens och kapacitet att hantera samtliga moment under din badrumsrenovering – från ursprungsskiss till slutbesiktning. Vi kan hjälpa dig välja rätt interiör och tillbehör för maximal användning och sköter både beställning, leverans och montering enligt rådande normer och riktlinjer. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så tar vi renoveringen vidare därifrån.

Badrum och badrumsrenovering

Med Salma Bygg blir din badrumsrenovering smidigare

En badrumsrenovering kräver mycket och det är oerhört viktigt att samtliga moment och delar av projektet utförs på ett korrekt och säkert sätt. Hos oss arbetar bara personer med yrkeskompetens och lång erfarenhet för att kunna ge samtliga av våra kunder fulländade resultat som håller högsta kvalitet. Vi kommer kunna ta ansvar för processens alla led från tätskikt, plattsättning (BKR), VVS-arbete (Säker vatteninstallation), golvläggning av keramiskaplattor (BKR), plastmatta(GVK) och belysnings och elektriska installationer. Givetvis finns vi också nära till hands för att vägleda dig vid beslut och ge dig tips och råd kring hur du får ut maximalt av din badrumsyta.
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Vad du kan förvänta dig av oss på Salma Bygg

  • En kontaktperson och entreprenör under hela processen.
  • Engagerade yrkesmän med adekvat utbildning och kompetens för det specifika uppdraget.
  • Ett tydligt och noga framtaget offertunderlag med alla priser och överenskommelser inkluderat.
  • Garanti och 10 års ansvar för samtliga renoveringar.
  • Ansvarsförsäkring som täcker för skador eller fel som skulle kunna uppkommit till följd av vårt arbete.
  • Ett resultat som återspeglar ursprungstanken och som håller långt in i framtiden genom rätt installation och materialval.

Med nära samarbetspartners i branschen kan vi även erbjuda dig som kund tillträde till shoowrooms där du kan få badrummet uppritat i 3D samt rätt material från kvalitativa återförsäljare. Givetvis delar vi givmilt med oss av våra rabatterade priser som förhandlats fram genom åren och ger dig kakel, klinker, badrumsinredning och möbler med uppemot 60% rabatt.

Badrum och badrumsrenovering

Framtidens badrum i Danderyd

När du anlitar oss på Salma Bygg så kan du alltid känna dig trygg med att resultatet kommer återspegla det du förväntat dig och att alla moment utförts på ett fackmannamässigt vis. Givetvis är vi försäkrade och tar ansvar för alla våra renoveringsuppdrag. Innan vi packar ihop lämnar vi alltid intyg enligt BKR för tätskikt och Säker Vatteninstallation för VVS så att du har något att visa försäkringsbolaget. En fullständig besiktning tillsammans med dig som kund är också given.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder