Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Djursholm

Skapa ditt drömbadrum

Har det blivit dags för en badrumsrenovering? Om du vill renovera ditt badrum i Djursholm så hjälper vi gärna dig. Vi på Salma Bygg har mångårig erfarenhet inom badrumsrenoveringar. Vi utför både större och mindre renoveringsprojekt. Att renovera badrummet ger dig friheten att skapa ditt drömbadrum. Med ett nytt och fräscht badrum kan du skapa en lyxig tillvaro i ditt hem. Vi alla använder badrummet dagligen, därför är det viktigt att ditt badrum är i hög kvalité. Du väljer själv material, design och färg. Vi på Salma Bygg erbjuder även professionell rådgivning under din badrumsrenovering för att garantera bästa möjliga resultat. Vi har kunskap om olika slags material och dess fördelar. Vi hjälper dig i Djursholm med din badrumsrenovering!

Badrum och badrumsrenovering

Med Salma Bygg blir din badrumsrenovering i hög kvalité

En badrumsrenovering är en lönsam investering. Det ökar din komfort och livskvalité men också värdet på ditt hem. Därför är det ett projekt som är gynnsamt för dig i Djursholm på flera sätt. En badrumsrenovering kräver mycket planering och arbete, därför är det viktigt att varje moment utförs noggrant. Vi på Salma Bygg har bred kompetens inom bygg och renovering. Vi som arbetar på Salma Bygg har alla behörighet för att utföra badrumsrenoveringar och vi följer alltid regler och riktlinjer inom branschen. Vi hjälper dig med hela processen, från början till slut. 

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Vad du kan förvänta dig under din badrumsrenovering

När du anlitar oss på Salma Bygg kan du känna dig trygg. Vi vägleder dig genom hela processen och utför varje steg med noggrannhet. Vi kan även erbjuda showrooms där badrummet är uppritat i 3D för dig som vill se skisser på hur ert färdiga badrum kommer att se ut. För oss är hög kvalité en självklarhet när vi renoverar badrum, därför använder vi material i hög kvalité från återförsäljare. Vi har stort kundfokus under arbetet, därför kan du förvänta dig en god samarbetspartner under din badrumsrenovering i Djursholm. 

  • God kommunikation och en entreprenör under hela arbetsprocessen. 
  • Utbildade och erfarna snickare med stort engagemang.
  • 10 års garanti för din badrumsrenovering i Djursholm.
  • Ansvarsförsäkring som täcker alla skador och fel som skulle kunna uppkommit under arbetets gång. 
  • Ett hållbart och högkvalitativt badrum som byggts enligt dina önskemål.
Badrum och badrumsrenovering

Boka tid för badrumsrenovering i Djursholm

När du anlitar oss på Salma Bygg är du i trygga händer. Vi utför både större renoveringsprojekt och förändringar i mindre omfattning. Inget projekt är för stort eller för litet för oss. En badrumsrenovering är en möjlighet att bygga det ett badrum som du alltid drömt om. Under ett första hembesök kan vi planera ditt nya badrum och besvara alla dina frågor. Vi lyssnar till dina önskemål för att skapa det ultimata badrummet för dig. Vi på Salma Bygg hjälper både privatpersoner och företag med badrumsrenovering i Djursholm. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att renovera ditt badrum! 

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder