Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Ekerö

Tänk dig ett badrum med precis allt det där du drömt om. Ett badrum skapt för just dig och dina främsta behov helt i den smak du föredrar både vad gäller färger, material och övrig inredning.

En badrumsrenovering är ett spännande projekt och för många en stor dröm som tillslut ska få bli verklighet. Vi på Salma Bygg utför samtliga typer av badrumsrenoveringar och har samlat all nödvändig kompetens och erfarenhet som krävs för att ta hand om projektets samtliga delar. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och låt oss höra mer om dina idéer så ser vi i vår tur till att förverkliga dem.

Badrum och badrumsrenovering

En säker väg till ditt drömbadrum

När du anlitar oss på Salma Bygg för din badrumsrenovering är det bara din fantasi och budget som sätter gränserna så låt material och design få spegla din personlighet. Förutom stil behöver du också försöka ringa in vilka behov du och de övriga i hushållet har och hur du med det nya badrummet skulle kunna skapa optimal funktion och komfort. Kör du fast eller behöver tips och råd så finns vi här för att hjälpa.

Att tänka på inför en badrumsrenovering

  1. Sätt en budget
  2. Ta fram skisser och ritningar av badrummet och dess mått.
  3. Fundera på vilka behov som ska fyllas.
  4. Bestäm stil.
  5. Tänk över färgvalen noga.
  6. Vilken typ av belysning passar bäst?
  7. Fundera över badrumstillbehören i form av krokar, knoppar, handdukshängare o.s.v.
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Utbildning och behörighet

När det kommer till badrumsrenoveringar så ställs det extra höga krav på entreprenören och dess yrkeskunnighet för att resultaten vara säkra och hållbara. På Salma Bygg arbetar yrkesspecialister med stor erfarenhet och alla arbeten görs enligt gällande riktlinjer och regler. Samtliga är givetvis försäkrade under sin arbetstid och alla renoveringar och uppdrag vi genomför omfattas av garanti. Vi tar självfallet fullt ansvar för hela arbetet och dolda fel som skulle kunna visa sig närmsta tiden till följd av vår arbetsinsats. Vi lämnar också ut intyg enligt BKR och Säkert Vatten som krävs från ditt försäkringsbolag.

När du anlitar oss på Salma Bygg kan du alltid vara säker på att allt är fackmannamässigt gjort enligt konstens alla regler.

Badrum och badrumsrenovering

Vi bygger framtidens badrum på Ekerö

Har du planer på ett nytt badrum och nu på jakt efter en seriös entreprenör och byggare som kan hjälpa dig med renoveringen? Kontakta oss på Salma Bygg och låt oss leverera dig vad du söker från färdig skiss till slutbesiktning. Genom nära kontakt med mängder av försäljningsställen av badrumsinredning och material ser vi till så att du får rätt design och produkter för ditt badrum. Vi delar gärna med oss av de grossistpriser som vi aktivt förhandlat fram under flera år och ger dig upp till 60% rabatt på rekommenderat pris. Givetvis redovisas samtliga inköp för dig som kund tillsammans med en kopia av originalfakturan. Genom våra samarbetspartners kan vi även erbjuda tjänsten showroom där du kan få ditt framtida badrum uppritat i 3D.

Med rätt kompetens och noga utvalt kvalitetsmaterial garanterar vi badrum som håller långt in i framtiden och bibehåller samma funktion och skönhet även framöver. Söker du svar eller information om hur våra processer ser ut, hur vi formar våra offerter, hur hembesök fungerar m.m. så finner du det mest under frågor och svar. Annars är du givetvis välkommen att höra av dig till oss så ser vi till så att du får de svar du söker.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder