Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Hägersten

Tänk dig ett badrum designat och format exakt precis så som du vill ha det in i minsta detalj utan kompromisser eller större begränsningar. 

En badrumsrenovering är ett spännande projekt och vi på Salma Bygg åtar oss gärna ansvaret och ser till så att också du kan få ta dina drömmar till verklighet. Vi åtar oss alla typer av badrumsrenoveringar i Hägersten och det är endast din egna fantasi och budget som sätter gränserna.

Söker du efter en pålitlig och kunnig entreprenör för en säker och prisvärd renovering? Kontakta oss på Salma Bygg så tar vi tillsammans fram de bästa lösningarna och en offert på arbetet.

Badrum och badrumsrenovering

Med rätt behörighet och erfarenhet för din renovering

Det är en hel del att tänka på inför en badrumsrenovering och valet av entreprenör är extra viktigt för att försäkra sig om att resultaten motsvarar det man bett om och är säkra ur samtliga aspekter.

Vi på Salma Bygg arbetar alltid enligt branschens gällande regler och riktlinjer för att ge våra kunder ett fullgott resultat enligt konstens alla regler. Vi har också varit noga med att säkerställa att våra anställda har full behörighet och kunskaperna som krävs för samtliga ärenden så att vi kan ta ansvar för alla moment genom processen frän tätning och VVS till belysningsinstallation och besiktning. Efter flera år i branschen har vi också erfarenhet nog att vara er behjälpliga inför samtliga beslut oavsett om det gäller komforten, funktionerna eller designen. Med nära kontakt till i princip alla återförsäljare av kakel, klinker, badrumsinredning och möbler kan vi hjälpa dig hitta rätt design och produkt och vi delar gärna med oss av våra rabatterade grossistpriser. Alla inköp redovisas ihop med en kopia av originalfakturan med rabatt på uppemot 60% avdragen.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Därför väljer kunden oss

  • Helhetsåtagande
  • Behörig och utbildad personal
  • Vi lämnar alltid intyg enligt BKR för tätskikt och Säkert Vatten för VVS som krävs från ditt försäkringsbolag
  • Lång erfarenhet
  • Fackmannamässiga utföranden
  • Ansvarsförsäkring som täcker för skador som vi åsamkat
  • Kvalitetsgaranti och 10 års ansvar mot dolda fel
  • Samarbetspartners och kontakter som för dig innebär rabatterade priser och större urval.

När du anlitar oss är du alltid i trygga händer. Att bara behöva en kontaktperson genom hela förloppet är något som alltid uppskattats av våra kunder och något som också underlättar för oss i vårt mål om att nå alla dina förväntningar. Material väljs alltid med omsorg och vi kompromissar aldrig med kvalitet eller säkerhet. Genom våra samarbetspartners får du dessutom också tillgång till showrooms där du får ditt framtida badrum uppritat i 3D och all tänkbar hjälp med materialval och design.

Badrum och badrumsrenovering

Boka tid för badrumsrenovering i Hägersten

Oavsett om det gäller en större renovering eller förändringar av mindre omfattning så kommer vi på Salma Bygg kunna hjälpa dig. Vi är alltid redo för nästa utmaning och vill nu höra mer om dina innersta badrumsdrömmar. Med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och stor förståelse för regler och krav löser vi oftast de största frågeställningarna redan vid ett första hembesök, givetvis helt kostnadsfritt! Dina drömmar är vår utmaning.

Har du några frågor rörande våra arbetsprocesser, hur ett hembesök går till, vad som gäller vid garanti eller offert etc. så kika här på vår sida med vanliga frågor och svar. Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna och uppdaterar kontinuerligt med aktuell information för dig att ta del av. Skulle du sedan sakna något så är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss så reder vi tillsammans ut dina frågetecken.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder