Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Huddinge

Många dömmer om en badrumsrenovering och vi på Salma Bygg har kompetensen och erfarenheten som krävs för att hantera renoveringen från första skissen och hela vägen fram till slutbesiktningen.

Att välja en helhetsåtagande byggfirma är inte bara smidigt och praktiskt utan också betydligt mycket tryggare för dig som kund.

Är du redo att sätta dina badrumsdrömmar till verket? Kontakta oss och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök så löser vi de största frågeställningarna direkt på plats och lägger fram en offert på arbetet.

Badrum och badrumsrenovering

Vi gör det tryggt och enkelt att renovera badrum

En badrumsrenovering kräver mycket och det är oerhört viktigt att allt blir utfört på ett korrekt sätt. Här på Salma Bygg har vi samlat rätt kompetens och erfarenhet för att kunna ge våra kunder fulländande resultat av högsta kvalitet. Vi kommer kunna ta ansvar för hela processen från tätskikt och VVS-arbete till golvläggning och belysningsinstallation. Givetvis finns vi här för att vägleda dig i alla beslut du måste fatta kring badrummets alla detaljer och ge dig tips och råd kring hur utrymmet kan utnyttjas maximalt.

Med en helhetsåtagande byggfirma räcker det med en kontaktperson under hela processen. Något som uppskattats av samtliga tidigare kunder då det både betryggar och underlättar för all kommunikation men också hjälper oss att hålla oss lyhörda dina behov. Givetvis är vi fullt försäkrade och tar fullt ansvar för alla våra arbeten så att du inte behöver stå för eventuella dolda fel eller om något skulle hända till följd av vårt arbete.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Därför väljer kunden oss

  • En entreprenör, en kontaktperson under hela renoveringens gång.
  • Tydligt offertunderlag med alla priser synliga och samtliga överenskommelser dokumenterade.
  • Hjälp från engagerade yrkesmän med rätt utbildning och kompetens för uppdraget.
  • Garanti på samtliga renoveringsarbeten.
  • Försäkring som täcker för alla skador som kan uppkomma under renoveringen.
  • Ett resultat som återspeglar ursprungstanken och som håller för framtiden genom rätt materialval och installation.

Våra nära samarbetspartners har showrooms där du som kund får möjlighet till en förhandstitt på ditt nya badrum i 3D och möjlighet att testa olika designformer och material. Tack vare vår kontakt till mängder av försäljare av kakel, klinkers, möbler och inredningsprodukter ser vi till så att du har ett stort utbud att välja mellan och delar gärna med oss av våra rabatterade grossistpriser. Samtliga inköp redovisas för dig tillsammans med en kopia av vår originalfaktura med rabatter på uppemot 60% avräknade.

Badrum och badrumsrenovering

Vi bygger framtidens badrum i Huddinge

När du anlitar oss på Salma bygg så kan du alltid vara säker på att resultaten återspeglar det du förväntat dig och att alla arbeten utförts på fackmannamässigt vis enligt alla de lagar och regler som råder. Givetvis är vi fullt försäkrade under vår arbetstid och samtliga våra renoveringsuppdrag omfattas av den givna kvalitetsgarantin. Vi lämnar alltid intyg enligt BKR för tätskikt och Säker Vatten för VVS för dig att visa upp för ditt försäkringsbolag. Inget uppdrag lämnas utan att först ha genomfört en fullständig besiktning tillsammans med kunden och säkerställt att allt är till belåtenhet.

Under frågor och svar har vi samlat omfattande information rörande oss och våra byggprocessen liksom svaren på de vanligaste frågorna. Har du ytterligare funderingar så är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss så ser vi till att reda ut eventuella frågetecken.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder