Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Kungsholmen

Har du på Kungsholmen bestämt dig för att genomföra en badrumsrenovering? Då har du ett spännande projekt framöver. Vi på Salma Bygg har hjälpt många att renovera sina drömmars badrum. Genom denna erfarenhet har vi rätt kompetens för att hjälpa just dig med ditt badrum. Vi är med under hela processen, från start av planering till att badrummet har gått igenom en slutbesiktning. Genom oss har får du hjälp av en pålitlig och prisvärd byggfirma. Kontakta oss och dela dina idéer, så kan vi berätta om hur vi kan förverkliga dessa så att du får ditt drömbadrum.

Badrum och badrumsrenovering

Fördelar för dig som kund

Vi vill ge våra kunder den allra bästa servicen, så att din badrumsrenovering blir ett härlig upplevelse att se tillbaka på.

  • Vi bjuder alltid på städning. Efter en renovering vet vi att du vill sätta igång med din vardag igen och njuta av ditt badrum. Därför bjuder vi alltid på tre timmars städning efter utfört arbete.
  • Personlig Facebook-grupp. Vi startar en privat Facebook-grupp för just ditt projekt, där vi lägger upp bilder och kommentarer. Genom detta kan du enkelt följa projektet och känna dig trygg i att varje moment görs på rätt sätt.
  • ROT-avdrag. Genom detta får du dra av 30% av arbetskostnaden, så länge det är upp till 50 000 kr. Vi vill underlätta för dig, så därför fyller vi i alla blanketter och skickar detta till Skatteverket. För dig återstår det bara att se över att du har rätt till ROT-avdrag.

Utöver dessa punkter vill vi att du som kund på Kungsholmen ska känna dig trygg. Detta säkerställer vi genom att arbeta efter alla branschregler, lämnar 10 års ansvarsförpliktelser och ger dig intyg på att arbetet är utfört på korrekt sätt. Dessa intyg är de som försäkringsbolag kan kräva.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Dina drömmars badrum på Kungsholmen

Söker du på Kungsholmen efter professionell hjälp inför din badrumsrenovering kan vi hjälpa dig. Vi är med under hela processen och säkerställer med vår kompetens att arbetet går till på rätt sätt. Innan vi kör igång använder vi en showroom-tjänst där vi skissar upp ditt framtida badrum i 3D så att du kan få en bild av hur slutresultatet kommer att bli. 

Slutresultatet kommer bli ett fräscht badrum helt enligt dina önskemål, där du kan sätta guldkant på din vardag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du söker en pålitlig byggfirma, så kan vi boka ett hembesök för att se hur dina drömmar kan förverkligas. Välkommen!

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder