Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Nacka

Kan du föreställa dig känslan av att gå in i ett nytt och fräscht badrum, designat precis i din smak och format efter just dina behov?

En badrumsrenovering är ett spännande projekt och en uppskattad investering, men det är en hel del beslut att fatta och många moment som ska avklaras innan man kan njuta av det färdiga slutresultatet.

Vi på Salma Bygg har kompetens att utföra alla typer av badrumsrenoveringar i Nacka och behörighet för att ansvara för samtliga delar av processen. Genom lång erfarenhet från tidigare renoveringar guidar vi dig rätt i val av design och material och ser till så att du får ett badrum som håller idag liksom långt in i framtiden. Med nära kontakt till mängder av återförsäljare av klinkers, kakel och badrumsinredning ser vi vidare till så att du får rätt material till grossistpriser med upp till 60% rabatt. Allt för att du ska kunna bygga din dröm inom satta budgetramar.

Badrum och badrumsrenovering

Grundläggande planering som betryggar för slutresultatet

Det är en hel del att tänka på inför en badrumsrenovering och många beslut ska fattas både vad det gäller funktion, design och komfort. Här är det viktigt att man utgår ifrån familjens mest väsentliga behov för att därifrån forma lösningarna som matchar.

  • Hur många använder badrummet?
  • Vilken stil är att föredra?
  • Vill du satsa på golvvärme?
  • Vilken typ av belysning skulle kunna passa?

Vi på Salma Bygg har hjälpt mängder av familjer med deras renoveringar och bistår gärna med både tips och goda råd för ditt framtida badrum. Med behörighet och kunskap för att rå om samtliga delar av projektet är det bara din fantasi och budget som sätter gränser för vad som kan göras, inte avlopp, ledningar eller befintliga stammar. Boka tid för ett kostnadsfritt hembesök redan idag så ser vi över möjligheterna tillsammans och löser de största frågeställningarna direkt på plats. Genom våra samarbetspartners kan vi även erbjuda showrooms där du som kund får badrummet uppritat i 3D för att testa tänkbara material och designer.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Boka tid för din badrumsrenovering i Nacka

Vid en renovering av ett badrum är valet av entreprenör extra viktigt. När du väljer oss på Salma Bygg får du hjälp av yrkesskicklig personal med spetskompetens och en och samma kontaktperson under hela projektets gång. Att vi kan ansvara för hela renovering från planering till slutbesiktning är både betryggande och smidigt och något som uppskattats av samtliga kunder vi hjälpt under åren.

Har du frågor om oss eller hur vi kan hjälpa också dig med dina drömmar? Under www.salmabygg.se/fragor-svar hittar du matnyttig information om allt kring våra arbetsprocesser och svaren på de vanligaste frågorna rörande offerter, hur ett hembesök fungerar m.m. Givetvis är ni välkomna att höra av er direkt till oss så besvarar vi eventuella frågor och tar det vidare därifrån.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder