Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering på Östermalm

Drömmer du om att renovera ditt badrum? Varje dag är vi på Salma Bygg igång med att förverkliga drömmar. Vi har lång erfarenhet och kompetens inom att renovera badrum, och formar badrum helt utifrån kundens önskemål och behov. Så vill du renovera ditt badrum har du hittat en pålitligt och prisvärd byggfirma! Vi är med ifrån uppstart av planering till slutbesiktning, vilket för dig innebär en trygghet längs hela vägen fram till att ditt badrum är klart. Kontakta oss redan idag så kan vi komma fram till en lösning skräddarsydd utifrån dina önskningar.

Badrum och badrumsrenovering

Hög kompetens för din trygghet

Under en badrumsrenovering är det många moment som kräver kunskap och skicklighet. Här kan saker inte lämnas åt slumpen. Därför är alla våra medarbetare erfarna och har rätt utbildning för jobbet. Vi är noga med att följa branschens alla riktlinjer och regler. Efter att renoveringen är slutförd ser vi även till att badrummet får genomgå en slutbesiktning. Alla dessa steg anser vi är oerhört viktiga för att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen. När du anlitar oss inför din badrumsrenovering på Östermalm garanterar vi dig hög service och ett hållbart resultat. Har du fler frågor om vårt sätt att arbeta är det bara att höra av dig så svarar på vi allt du funderar på!

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Våra garantier

För att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt lämnar vi ett antal garantier. 

  • Vi arbetar noga med framtagandet av offerten, som innefattar pris för arbete, material, återvinning och transporter. 
  • Intyg enligt Säkert Vatten för VVS och BKR för tätskikt lämnas alltid. Dessa intyg är de som krävs från försäkringsbolag. Vi ser till att du har alla intyg du behöver.
  • 10 års ansvar mot dolda fel som har bakgrund i vår renovering. Vi tar fullt ansvar för våra arbeten. 
  • Jobbet är inte klart förrän slutbesiktningen är klar och att du som kund är nöjd med din badrumsrenovering.

Vi hjälper dig på Östermalm med din badrumsrenovering

Bor du på Östermalm och vill ha hjälp med din badrumsrenovering finns vi här för dig. Innan arbetet sätter igång gör vi ett hembesök för att se de möjligheter som ditt nuvarande badrum erbjuder och pratar igenom dina önskemål. Därefter lämnar vi en offert på arbetet. Vill du få svar på frågor, få tips och råd i planeringen eller vill veta mer om hur vi arbetar hittar du många svar på vår hemsida. Välkommen att höra av dig till oss om du vill renovera ditt badrum!

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder