Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Saltsjöbaden

En badrumsrenovering är ett spännande och roligt projekt med målet att skapa ett badrum precis som du vill ha det. Fördelarna är många. Dels sätter det guldkant på vardagen och erbjuder ett lugnt och härligt rum med rum för att ta hand om dig själv. Dessutom kan det öka värdet på din bostad, och blir alltså en investering. Att ha ett fräscht badrum byggt utifrån dina behov kan helt enkelt öka livskvaliteten. Med alla år av erfarenhet vi har inom branschen vill vi hjälpa dig i Saltsjöbaden med din badrumsrenovering. Vi är med från uppstart i planeringsläget till att allt är klart och besiktningen genomförd. Genom oss kan ditt drömbadrum bli verklighet. Så kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan genomföra en badrumsrenovering hos dig i Saltsjöbaden. 

Badrum och badrumsrenovering

Planering inför din badrumsrenovering

Innan din badrumsrenovering sätter igång är det en fördel att sätta sig ner och planera först. Tänk till exempel igenom din budget, vad får det kosta och är det något extra du vill investera i? Testa också att skissa olika lösningar av ditt badrum för att sätta igång kreativiteten. Det kan vara lättare att spåna på idéer om du först får ner dem på ett papper. Fundera också på vilka behov som finns och hur du vill att badrummet ska användas. Om du önskar så hjälper vi dig gärna i att planera din badrumsrenovering. Med vår erfarenhet kan vi dela med oss av råd och tips om hur andra genomfört sin badrumsrenovering. Vi har även möjlighet att skissa upp ditt badrum i 3D, så att du via denna showroom-tjänst kan få se hur ditt badrum kommer att se ut efter genomförd renovering. Detta är ett roligt sätt att komma igång innan själva bygget börjar. Genom god planering kan arbetet sedan flyta på smidigt och effektivt. 

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Vi hjälper dig i Saltsjöbaden med din badrumsrenovering

Behöver du i Saltsjöbaden hjälp med din badrumsrenovering? Då kan Salma Bygg hjälpa dig! Vi renoverar alla typer av badrum, både stora och små. Genom engagerade medarbetare ser vi till att förverkliga badrummet i dina drömmar, så att du kan njuta av både processen och resultatet. Vi är med från start av planering till att den en slutlig besiktning är genomförd, så att du som kund kan känna dig trygg. Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi boka in en tid för ett hembesök och skickar sedan en offert. 

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder