Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Södermalm

Tänk dig ett badrum designat och format helt i din smak och med allt du behöver utifrån dina unika behov. Många drömmer om en badrumsrenovering och vi på Salma Bygg arbetar dagligen med att göra drömmarna till verklighet.

Vi har kompetens och kapacitet till att rå om hela processen från ritning till slutbesiktning vilket underlättar och tryggar upp för dig som beställare.

Har du bestämt dig för att renovera ditt gamla badrum och söker efter en pålitlig och prisvärd byggfirma för att hjälpa dig med projektet? Kontakta oss och låt oss ta del av dina idéer så ska vi i vår tur göra det vi är bäst på för att sätta dem till verket.

Badrum och badrumsrenovering

En trygg väg till ditt nya badrum

Vid en badrumsrenovering är det oerhört viktigt att välja rätt entreprenör då det är många känsliga och omfattande moment som ska rås om. Vi på Salma Bygg förstår vikten av att samtliga moment genomförs på ett kunnigt sätt och arbetar alltid efter branschens gällande riktlinjer och regler. Samtliga i personalen besitter också rätt behörighet genom adekvata utbildningar och ingen lämnas någons utan en genomgående slutbesiktning genomförd tillsammans med dig som kund.

Med nära kontakt till de flesta återförsäljarna av klinkers, kakel, badrumsinredning och möbler hjälper vi dig välja rätt design och produkt för din badrumsrenovering. Framförallt så delar vi generöst med oss av våra rabatterade grossistpriser vilket kan innebära upp till 60% rabatt av rekommenderat pris. Alla inköp redovisas givetvis för dig som kund tillsammans med en kopia av originalfakturan. Våra samarbetspartners erbjuder därtill också showrooms för dig som kund där du får ditt badrum uppritat i 3D och ytterligare hjälp kring design och material.

När du anlitar oss för din badrumsrenovering på Södermalm är du garanterad säkra och hållbara resultat liksom ett arbetsflöde utan avbrott eller krångel. Vi kommer när vi lovat och är klara enligt överenskommelse.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Därför väljer våra kunder oss

  • skapar också en värdefull trygghet i att allt kommer löpa på utan risk för att något i planeringen brister.
  • Vi lämnar alltid ut en noga framtagen offert på arbetet som tydliggör samtliga priser för både arbete, material, återvinning och transporter.
  • Med rätt behörighet och utbildning kan du känna dig fullt säker på att arbetet är fackmannamässigt utfört.
  • Lämnar alltid intyg enligt Säkert Vatten för VVS och BKR för tätskikt. Intyg som krävs från samtliga försäkringsbolag.
  • Vi tar alltid fullt ansvar för våra arbeten och erbjuder 10 års ansvar mot dolda fel som kan härledas till vår renovering.
  • Samma dag som vi kommit överens om i offerten plockar vi ihop våra saker. Innan vi lämnar vill vi också göra en besiktning med dig som kund för att säkerställa att allt är till belåtenhet.
Badrum och badrumsrenovering

För badrumsrenovering på Södermalm

Ett bra badrum är funktionellt och komfortabelt men givetvis så väger också design och yta tungt för att det verkligen ska kännas perfekt. Med dina behov och önskemål i fokus renoverar vi ditt badrum till det du eftersöker. Vi vet vad som krävs och med lång erfarenhet av hur man bygger så löser vi oftast de största frågeställningarna redan vid ditt första hembesök, givetvis helt kostnadsfritt!

Skulle du vilja veta mer om hur vi på Salma Bygg arbetar, hur en byggprocess kan se ut, hur det går till med hembesök, offerter etc. så ber vi dig kika in på vår sida med frågor och svar. Här finns svaren på de vanligaste frågorna och nyttig information samt aktuell info för dig att ta del av. Tveka inte på att kontakta oss om du har några övriga frågor eller nyfiken på hur en offert skulle se ut för ditt uppdrag.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder