Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Sollentuna

För ett lyxigt och modernt badrum

Att renovera badrummet hemma är ett projekt som många drömmer om. Vi på Salma Bygg vill hjälpa dig i Sollentuna att göra din dröm till verklighet! Med lång erfarenhet inom badrumsrenoveringar skapar vi moderna badrum i hög kvalité. Vi har både kompetens och kapacitet för att hantera både stora och små badrumsrenoveringar. Vi hjälper dig med alla moment, från början till slut. För oss är det viktigt att du blir nöjd med resultatet, därför går vi tillsammans genom material, design och färgval. Eftersom vi har utfört många badrumsrenovering under åren har vi god kunskap gällande val av material. Vi finns alltid nära till hands om du har några frågor under din renovering. När du anlitar oss på Salma Bygg är du i Sollentuna i trygga händer!

Badrum och badrumsrenovering

Kompetens och erfarenhet inom badrumsrenovering

När du renoverar badrummet har du fria händer att välja material och design helt efter din stil. Det är flera saker som kan vara bra att ha i åtanke inför din renovering. Först och främst är det bra att sätta en budget så du kan välja material och badrumsmöbler i en rimlig prisklass. Materialet spelar en stor roll för att din badrumsrenovering ska bli hållbar, därför erbjuder vi högkvalitativa material för bra priser från återförsäljare. Sedan bör du också fundera över vilka behov om badrummet ska fylla. Det kan vara extra förvaringsutrymmen, golvvärme eller en duschvägg. Vi har vana av att arbeta med olika material under en badrumsrenovering och arbetar noggrant och säkert med varje moment under arbetets gång. Vi på Salma Bygg hjälper dig med hela badrumsrenoveringen från början till slut. 

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

För ett lyxigt och modernt badrum

Vi på Salma Bygg är yrkesspecialister och utför allt arbete enligt riktlinjer och regler. Alla badrumsrenoveringar som vi gör är alltid försäkrade. För att ge dig som kund hos oss bästa möjliga villkor får du även 10 års garanti på vårt arbete. Det viktigaste för oss på Salma Bygg är att du blir nöjd med resultatet, därför lyssnar vi alltid till dina önskemål när vi gör din badrumsrenovering i Sollentuna. Innan vi påbörjar renoveringen kan vi även erbjuda ett showroom vilket ger dig en uppritad 3D-bild av ditt framtida badrum.

Badrum och badrumsrenovering

Vi hjälper dig i Sollentuna med din badrumsrenovering

Behöver du hjälp med din badrumsrenovering i Sollentuna? Vi på Salma Bygg är då redo att hjälpa dig. Vi utför badrumsrenoveringar från skiss till den slutliga besiktningen. Med många års erfarenhet bygger vi alltid badrum med hållbarhet. Ingen badrumsrenovering är för stor eller för liten för oss. Vi har stor kapacitet att hjälpa dig oavsett arbetets omfattning. Med god kunskap inom badrumsrenoveringar hjälper vi dig i Sollentuna att skapa badrummet som du alltid drömt om. Du är välkommen att kontakta oss så bokar vi in en tid för en offert.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder