Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Täby

Renovera ditt badrum

Funderar du på att renovera badrummet hemma? Vi på Salma Bygg är specialiserade inom badrumsrenoveringar. Med lång erfarenhet av att hjälpa kunder att renovera deras badrum kan vi även hjälpa dig i Täby med din badrumsrenovering. Badrummet är en viktig del av vårt hem. Många vill ha ett modernt och fräscht badrum hemma. Vi hjälper dig i Täby att förverkliga den tanken. Med både kapacitet och kompetens har vi förutsättningarna för att skapa det ultimata badrummet i ditt hem. Vi hjälper dig med din badrumsrenovering hemma! 

Badrum och badrumsrenovering

Med Salma Bygg blir ditt nya badrum hållbart

Vi på Salma Bygg har arbetet med både stora och små badrumsrenoveringar. Vi anpassar vårt arbete efter dina önskemål för att skapa ett perfekt badrum för ditt hushåll. För att ditt badrum ska bli så bra som möjligt så kan det vara bra att ha en del saker i åtanke. Budget, material, design och färger är bra att fundera över i ett tidigt skede. Vi erbjuder byggmaterial inför din badrumsrenovering i Täby till ett bra pris. Det är också viktigt att fundera över dina behov. Hur mycket förvaringsutrymme, vilka funktioner och vilket utseende ska ditt nya badrum ha? Om du har svårt att välja material eller badrumsmöbler så hjälper vi gärna dig med rådgivning. Efter att ha gjort många badrumsrenoveringar har vi god kunskap om olika material och dess hållbarhet.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Salma Bygg skapar badrum i kvalité

Vi värderar både funktionalitet och utseende under en badrumsrenovering. Vi arbetar alltid noggrant under varje moment under din badrumsrenovering för att säkerställa ett resultat i hög kvalité. Det är flera faktorer som spelar in för att din badrumsrenovering i Täby ska bli så bra som möjligt. Vi på Salma Bygg har alltid faktorer som funktionalitet, komfort, design och kvalité i åtanke när vi bygger nya badrum. Vi följer alltid branschens riktlinjer och regler för att säkerställa ett resultat som håller i många år framöver. Med dina önskemål och behov i åtanke renoverar vi ditt badrum med stort kundfokus. 

Badrum och badrumsrenovering

Ditt framtida badrum i Täby

Om du vill ha professionell hjälp med ditt badrum så finns vi på Salma Bygg nära till hands. Vi vägleder dig under hela processen och hjälper dig med allt från skisser till den slutliga besiktningen. För att du ska få en tydlig bild av ditt framtida badrum så erbjuder vi även en showroom-tjänst där du kan få en skiss i 3D på hur ditt badrum kommer att se ut när vi är klara. Vi lyssnar alltid till dina önskemål för att skapa badrummet som du alltid drömt om. Vi är nöjda när du är nöjd. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök inför din badrumsrenovering i Täby! 

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder