Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Tyresö

För ett modernt badrum 

Badrumsrenovering är ett roligt och spända projekt där du har friheten att bygga ett badrum som du alltid velat ha. Det finns många fördelar med att göra en badrumsrenovering. Det ökar din livskvalité och komfort. De flesta vill ha ett funktionellt och fräscht badrum hemma. En badrumsrenovering kan öka värde på din bostad, därför är det en lönsam investering på flera sätt. Vi på Salma Bygg har lång erfarenhet av att renovera badrum, vi hjälper dig med allt från skisser i planeringsstadiet till den slutliga besiktningen när allt är klart. Hos oss är du i Tyresö i trygga händer. Vi renoverar badrum till hög kvalité. Vi har stor kapacitet, nära samarbetspartners och bred kompetens inom badrumsrenoveringar. 

Badrum och badrumsrenovering

Att tänka på inför din badrumsrenovering

Det är flera saker som kan vara bra att tänka på inför din badrumsrenovering i Täby. Som till exempel budget, skisser och mått av badrummet, vilka behov som ska fyllas och vilken stil som du vill ha i badrummet. En badrumsrenovering ger dig möjligheten att skapa ditt drömbadrum. Med en god planering i förväg kommer resten av renoveringen att bli smidig och effektiv. Vi hjälper gärna dig att planera din badrumsrenovering och föreslå bra val av material. Vi kan också erbjuda dig en showroom-tjänst där du får se ditt badrum i form av en skiss i 3D. Det ger dig tryggheten att se resultatet innan vi ens påbörjat arbetet. Vi bygger badrum med stort kundfokus, därför erbjuder vi dig som kund hos oss bra priser från våra samarbetspartners vid badrumsrenoveringar.

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

God kommunikation och kundservice under din badrumsrenovering

När du anlitar oss på Salma Bygg får du god kommunikation under hela renoveringen. Vi är engagerade under hela arbetet för att säkerställa att resultatet blir precis som förväntat. Vi är alla utbildade och erfarna inom vårt yrke. Hos oss får du i Tyresö en 10 års garanti på det arbetet som vi utför. Vi vill ge våra kunder bättre villkor och garantera ett hållbart badrum. Vi har även en ansvarsförsäkring som täcker alla skador och fel som skulle kunna uppkommit under arbetet med din badrumsrenovering i Tyresö. 

Badrum och badrumsrenovering

Vi hjälper dig i Tyresö med din badrumsrenovering

Behöver du hjälp med en badrumsrenovering i Tyresö? Då kan vi på Salma Bygg hjälpa dig! Vi renoverar både större och mindre badrum med engagemang och noggrannhet. Vi hjälper både privatpersoner och företag med deras badrum. Vi hjälper dig med hela renoveringen från skiss till slutlig besiktning. När du anlitar oss på Salma Bygg får du ett hållbart, slitstarkt och fräscht badrum hemma. Under ett första hembesök kan vi planera din badrumsrenovering i Tyresö och besvara alla dina frågor. Du är välkommen att kontakta oss så bokar vi in en tid hembesök och offert.

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder