Allt inom badrum och badrumsrenovering

Badrumsrenovering Vasastan

Att renovera sitt badrum kan vara en spännande process. Genom att ha ett badrum designat helt utifrån ditt eget tycke och smak kan detta rum bli ditt nya favoritrum. Ett personligt badrum kan bli en plats för återhämtning där du kan pyssla om dig själv lite extra. 

Salma Bygg har hjälpt många att förverkliga sina drömmars badrum. Vi tar oss an alla slags typer av badrumsrenoveringar i Vasastan och är lyhörda för vad just dina önskemål är. Är du osäker i vissa val kan vi genom vår erfarenhet guida dig fram i processen i funktionalitet och design. Kontakta oss om du funderar på att renovera ditt badrum, så tar vi fram en lösning skräddarsydd för dig och lämnar en offert. 

Badrum och badrumsrenovering

Inför din badrumsrenovering

Det finns en hel del att tänka på inför din badrumsrenovering och många beslut som ska tas. Alltifrån olika funktioner till val av material. Oftast är det lättast att börja med att fundera på vilka behov du och din familj har. 

Letar du efter inspiration kan du kika igenom vårt galleri av tidigare genomförda renoveringar. Vi kan även hjälpa dig med tips och råd kring lösningar som kan göras för att komma dit du vill, eller vilka material som passar bra att kombinera. Det som sätter gränserna här är helt enkelt din fantasi och budget, sedan anpassar vi oss utifrån detta för att du ska få ditt badrum precis som du tänkt dig. Vi gör gratis hembesök inför din badrumsrenovering, så kontakta oss redan idag för att boka en tid. Då kan vi gå igenom vilka möjligheter just ditt badrum har. 

Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering
Badrum och badrumsrenovering

Trygghet för dig som kund

Vi fokuserar på att alltid erbjuda hög service och god kommunikation. Detta tror vi är en av grundstenarna i att du som kund kan känna dig trygg under din badrumsrenovering. Vi har även bra utbildning inom branschen och lång erfarenhet, som gör att vi kan garantera att resultatet blir som du förväntat dig. Utöver detta får du i Vasastan en garanti på 10 år på vårt arbete. För att täcka skador eller fel som mot förmodan uppstått under renoveringen har vi även en ansvarsförsäkring. För oss är det viktigt att du som kund känner att du är i trygga händer! 

Vi hjälper dig i Vasastan!

Är du sugen på att sätta igång med din badrumsrenovering? Hör av dig till oss redan idag så kan vi besvara alla frågor du har och berätta om hur vår arbetsprocess ser ut. Välkommen!

Bilder från badrumsrenoveringar

Omdömen från kunder