Braskamin Bromma

En braskamin står högt upp på många husägares önskelista och efterfrågan har ökat drastiskt på senare år. För många är det framförallt mysfaktorn som lockar, men värmen som tillkommer är ett oerhört stort plus som inte bara gör hemmet behagligare utan också kan medföra ekonomiska fördelar.

Oavsett om det är stämningen du söker efter eller om du vill ha en braskamin för att komplettera husets primära uppvärmning så kan vi på Salma Bygg hjälpa dig genom hela processen. Vi guidar dig mer än gärna fram till rätt produkter på marknaden för att sedan leverera och installera den på ett fackmannamässigt och proffsigt sätt så att du snart kan komma igång och elda.

Trender som värmer

Braskaminen har länge använts i hemmet som värmekälla, men idag installeras de inte enbart för sina värmande egenskaper utan också på grund utav dess starka trendfaktor. Du finner dem i näst intill alla nybyggda eller nyrenoverade hus och allra populärast är de platsbyggda insatskaminerna som värmer effektivt samtidigt som de ger hemmet en stilsäker känsla.

Oavsett vad du föredrar eller hur dina förväntningar ser ut kommer våra duktiga hantverkare kunna tillgodose behoven. Vi har också nära kontakt med övriga branschmän och sotare för att kunna hjälpa dig fullt ut och se till så att du får all den service och hjälp du behöver både inför och efter installationen. Givetvis hjälper vi dig även med servicearbeten och renoveringar som kan bli nödvändiga i samband med montaget för att göra det extra smidigt och tryggt.

En braskamin som fyller sitt fulla syfte

På dagens marknad finns mängder av olika modeller och varianter att välja mellan så alla kan hitta rätt för just deras hem och användning. Börja med att fundera på hur ofta du tror att du kommer att använda din braskamin och om du främst vill ha en för mysfaktorn eller för att använda den som värmekälla. För det senare alternativet rekommenderar vi dig att investera i en större kamin med högre värmelagrande funktion som klarar av att värma upp ett något större hem. Det behövs även sökas bygglov för braskamin.

Vi ser till så att du får en trygg och korrekt installerad braskamin som håller många år framöver. Efter installationen genomför vi en omfattande egenkontroll och därefter bokar vi besök från en sotare som genomför en avslutande slutbesiktning. Sedan är det bara att börja elda.

Din byggare i Bromma

När du bestämt dig för att investera i en braskamin så hör av dig till oss och låt oss väcka liv i dina visioner och drömmar. Vi kompromissar aldrig med kvalitet och konstruktion och låter oss heller aldrig begränsas i vårt mål att ge dig en kamin helt efter dina förväntningar. Vill du veta mer om oss, våra arbetsprocesser eller få svar på eventuella frågor ber vi dig klicka in under frågor och svar. Där har vi samlat alla de vanligaste frågorna vi brukar få från våra kunder samt information vi tror att du kan ha nytta av. Återstår sedan några frågetecken är du mer än välkommen att kontakta oss så tar vi det därifrån.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!