Braskamin Danderyd

Eld skapar instinktivt känsla av trygghet, gemenskap och värme hos oss människor. Med en braskamin får ditt hem det där lilla extra som gör hemmet både mysigare och härligt varmt.

Oavsett om det är mysfaktorn som lockar eller om du vill ha en kamin som komplement till din andra värmekälla så kan vi hjälpa dig med hela processen. Vi kan vår bransch och hjälper dig mer än gärna med valet av kamin för att därefter projektera, leverera och installera den i ditt hem. Vi ser till så att du får en snygg och effektiv braskamin för framtida stunder uppfyllandes alla de krav och visioner du beskrivit för oss.

Trender som värmer

I många år har braskaminen primärt installerats till fördel för dess värme, men på senare tid har de också växt i form av trendikon. Nästan alla nybyggda och nyrenoverade hus utrustas med en snygg och stämningshöjande eldplats och i hemmet med öppen planlösning kommer de helt till sin fulla rätt.

På marknaden finns idag mängder av modeller och finesser att välja mellan och det absolut viktigaste är givetvis att man utgår ifrån sin ursprungliga önskan och orsaken till installation. Absolut hetast idag är dock den platsbygds insatskaminen som ger en möjlighet till att ta ut svängarna rejält både vad gäller design och prestanda.

En kostnadseffektiv investering för hem och tillvaro

Mysfaktorn är en självklarhet, men dagens braskaminer är så pass effektiva så att de även klarar av att värma upp ett medelstort hus. I ett eluppvärmt hus kan termostaterna vid aktiv eldning sänkas flera grader utan att temperaturen i dina rum ändras vilket resulterar i sparade tusenlappar att lägga på annat än energiräkningar.

Valet av kamin ska i första hand göras utifrån orsaken till att du valt att installera en i ditt hem. Berätta om dina visioner och förhoppningar så tar vi fram den bästa lösningen matchandes dina behov och hemmets rådande förutsättningar. Vi ser sedan till så att montaget blir korrekt och fackmannamässigt utfört och givetvis står vi även för service och renovering som behövs i samband med din installation för att lämna jobbet komplett.

Salma Bygg – Din byggare i Danderyd

Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre projekt eller en större renovering så har vi på Salma Bygg kapacitet och erfarenhet att hjälpa dig nå resultat motsvarandes behovet. Vi älskar utmaningar och låter oss inte begränsas i vår strävan mot att oavkortat leverera våra kunder det allra bästa. Vi kompromissar aldrig med kvalitet, material eller konstruktion och ser till så att du är trygg och nöjd under hela processen.

Vill du ha hjälp med att välja braskamin eller har du redan valt och behöver hjälp med att få den på plats? Kontakta oss så väcker vi liv i dina visioner.

För mer information om oss och svar på de vanligaste frågorna från kunder kan du klicka in under frågor och svar.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!