Braskamin Ekerö

En sprakande brasa för mysiga stunder eller ett verksamt komplement till hemmets primära uppvärmning. 

Dagens marknad rymmer produkter för alla användningsområden och oavsett varför du vill investera i en braskamin kan vi hjälpa dig i Ekerö hitta rätt.

För trivsel och värme

En braskamin skapar trivsel och väcker känsla av trygghet och välbehag samtidigt som den gör din bostad hemtrevlig och härligt varm. Idag har den därtill kommit att bli så mycket mer än bara en mysig värmekälla och står högt upp på önskelistan hos många trendkänsliga husägare. Allra hetast är de större platsbyggda insatskaminerna som återfinns i mängder av moderna nybygga och nyrenoverade hus. Speciellt i hem med öppen planlösning där de verkligen får komma till sin fulla rätt.

Oavsett om du söker en kamin för dess värmande egenskaper eller om du lockas av dess mysfaktor så kan vi på Salma Bygg förse dig med rätt produkter och installera din kamin på ett fackmannamässigt och säkert sätt. Med ledande samarbetspartners och nära kontakt med sotare och övriga branschmän har vi tillgång till marknadens bästa produkter och kan se till så att du snabbt kan komma igång att elda säkert. Givetvis tar vi ansvar för renovering och övrig service som behövs i samband med montaget för att lämna dig med ett komplett slutresultat.

En investering för framtiden

Mysfaktorn är en självklarhet men din nya kamin kan också bidra till ekonomiska vinster både idag och i framtiden. Dagens braskaminer är så pass effektiva att de med enkelhet kan värma upp ett medelstort hus då du eldar regelbundet. Som komplement till elvärme kan man sänka termostaternas grundtemperatur med flera grader utan att tappa temperatur vilket kan resultera i sparade tusenlappar.

Är du intresserad över vad en braskamin skulle kunna innebär för dig och ditt hem på Ekerö så kommer vi gärna på hembesök och fastställer förutsättningarna. Med fullständig information guidar vi dig sedan fram till rätt produkt och ser till så att du får den effekt du eftersöker.

Salma Bygg – Mångsidigt byggföretag för dig på Ekerö

Salma bygg är ett mångsidigt byggföretag med tjänster för både privatpersoner och företag som behöver hjälp med både större renoveringsarbeten och mindre projekt. Vårt mål är att alltid leverera samma höga kvalitet oavsett uppdrag och att du som kund ska känna full tilltro och trygghet under hela projektets gång.

Har du bestämt dig för att installera en braskamin och behöver hjälp med montaget? Kontakta oss så kommer våra yrkesspecialister hjälpa dig och väcka liv i dina visioner. För mer information om vårt arbete ber vi dig kika in under frågor och svar. Där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna från tidigare kunder liksom annan information som vi tror at du skulle kunna dra nytta av.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!