Braskamin Huddinge

En braskamin skapa trivsel och hemtrevnad samtidigt som den håller hemmet härligt varmt och trevligt. Oavsett vad du drömmer om för ditt hem så har vi på Salma Bygg både kompetens och kapacitet att besvara drömmarna. 

Vi hjälper gärna dig i Huddinge med allt ifrån själva planeringen till leverans och installation och med nära kontakter i branschen ser vi till så att du får rätt produkt och service för en trygg eldstad. Självklart åtar vi oss även ansvaret för renovering och service som kan bli nödvändig i samband med montaget så att du lämnas med ett komplett slutresultat.

När du anlitar oss får du en braskamin helt efter dina egna önskemål utan begränsningar eller kompromisser.

En kostnadseffektiv investering för ditt hem

Mysfaktorn är självklar, men din kamin kan också fungera som ett effektivt komplement till ditt hems nuvarande uppvärmning. Braskaminerna som finns på marknaden idag är så pass effektiva att de gott och väl kan värma upp ett normalstort hem och på så vis i stort sett halvera dagens energikostnader. I ett hus med elvärme och termostat kan man sänka sin grundvärme med flera grader i samband med att man eldar utan att det påverkar hemmets komfort eller temperatur.

På marknaden finns mängder av braskaminer med varierande funktioner och finesser. För att du säkert ska hitta den mest optimala för ditt användande bör du därför lägga lite extra omsorg på själva valet och behöver du råd och stöd finns vi här för dig. Efter att ha lyssnat till dina önskemål hjälper vi dig ta fram alternativ av rätt storlek med tillräcklig kapacitet för att sedan också hitta rätt placering i hemmet.

Braskamin som inredningsdetalj

Länge har braskaminen prytt våra hem för dess värmande egenskapers skull, men idag har även dess trendfaktor ökat och de återfinns i nästintill alla nybyggda och nyrenoverade hus. Speciellt i hem med öppen planlösning där de verkligen får komma till sin fulla rätt och värmen med enkelhet får spridning.

När du väljer kamin så bör du i första hand hitta en som matchar orsaken till varför du vill ha en så att du väljer en som uppnår sitt syfte. Därefter kan du gå vidare till att välja design efter eget tycke och smak, men lyssna gärna till ditt hems övergripande karaktär så att din braskamin samspelar med huset arkitektur.

Salma bygg – Framtidens braskaminer i Huddinge

Behöver du hjälp med att välja braskamin eller söker du kunniga hantverkare för dess montage? Salma Bygg är ett mångsidigt byggföretag med erfarenhet från mängder av både större renoveringar och mindre projekt. Vi tar gärna på oss ansvaret och ser till att väcka liv i dina drömmar.

Vill du veta mer om hur vi arbetar, om våra tidigare projekt eller har du frågor du önskar svar på? Under frågor och svar har vi samlat information och svaren på de allra vanligaste frågorna från våra kunder. Återstår sedan några frågetecken är du givetvis välkommen att höra av dig till oss så tar vi det vidare därifrån.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!