Braskamin Nacka

En sprakande brasa som ger hemmet en mysig och trivsam känsla är något som många husägare drömmer om och vi på Salma Bygg har kompetens och kapacitet att besvara drömmarna.

Vi hjälper dig i Nacka med allt ifrån planering och produktval till leverans, installation och besiktning så att du snart kan komma igång och elda. När du anlitar oss får du en säker och korrekt installerad braskamin helt enligt dina önskemål för många härliga stunder framöver.

Rätt kamin för sitt syfte

Idag är marknaden sprängfylld av olika braskaminer med varierande funktioner och designer vilket gör det extra viktigt att du är omsorgsfull i ditt val. Det viktigaste är givetvis att du först och främst utgår ifrån varför du valt att investera i en så att den säkert uppnår sitt syfte, därefter kan du gå vidare och studera exteriör och finesser. Behöver du råd och handläggning finns vi här för att guida dig rätt i djungeln och ger dig mer än gärna tips rörande placering och hur du får ut maximalt av din eldstad.

Att tänka på inför valet av kamin:

  • Kaminens storlek bör anpassas efter storleken på rummet där den ska installeras.
  • Placeringen bör väljas med omsorg för att du ska kunna njuta av den maximalt utan att störas av värmen som den utsänder.
  • När det kommer till design bör du alltid utgå ifrån eget tycke och smak, men lyssna gärna också till husets karaktär så att den samspelar med övrig arkitektur.

En trendig investering för ditt hem

Braskaminen har länge använts främst på grund utav dess värmande egenskap, men idag står kaminen också oerhört högt upp på den trendkänsliges önskelista. I nästan alla nybyggda och nyrenoverade hus återfinns braskaminen som en given inredningsdetalj och allra mest fördelaktig är den då hemmets planlösning är öppen.

Snyggt, mysigt och trivsamt, men visst kan den också ge ett mycket välkommet värmetillskott. I ett eluppvärmt hem med termostat kan energikostnaderna sänkas avsevärt i samband med att du eldar. Grundvärmen kan sänkas till 18 grader vilket i långa loppet innebär tusentals insparade kronor till följd av minskad energiåtgång.

Salma Bygg – Tryggt och säkert för alla i Nacka

Oavsett om du behöver hjälp till en större renovering eller ett mindre projekt har vi på Salma Bygg kapacitet och kunskap att axla ansvaret och ge dig ett resultat av hög kvalitet motsvarandes förväntningarna. Vi låter oss inte begränsas och kompromissar aldrig med kvalitet, konstruktion eller material.

Har du bestämt dig för en braskamin så kontakta oss. Tillsammans gör vi ditt hem komplett. För mer information om vårt arbete, hur en offert ser ut, hur ett hembesök går till etc. kan du klicka dig in under frågor och svar där vi sammanställt de allra vanligaste frågorna från våra kunder.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!