Braskamin Södermalm

En sprakande kamin som värmer och höjer trivseln står högt upp på många husägares önskelista och efterfrågan runt om i landet har ökat stadigt. I samma takt har också utbudet breddats och du har nu mängder av produkter, designer och finesser att välja mellan för att hitta rätt braskamin för just ditt hem och dina önskemål.

Oavsett vad du söker eller vad som gett upphov till dina planer på en braskamin kan vi på Salma Bygg ge dig hjälpen du behöver från början till slut. Vi guidar dig rätt på marknaden, ser till så att kaminen installeras på ett fackmannamässigt sett och har kontakt med branschmän och sotare för att du snabbt ska kunna komma igång och elda.

En kostnadseffektiv investering

Mysfaktorn är självklar, men en kamin kan också fungera som ett fullgott komplement till hemmets uppvärmning. De braskaminer som säljs idag är så pass effektiva att de kan användas för att värma upp ett medelstort hus och halvera en familjs värmekostnader. I ett eluppvärmt hus med termostat kan man i regel sänka termostaterna till omkring 18 grader när man eldar. En sänkt grundtemperatur som i många fall kan innebära tusenlappar i minskade energikostnader.

Vad skulle en braskamin kunna innebära för dig? Låt oss komma hem till dig och se över förutsättningarna så tar vi det vidare därifrån.

En värmande trend

Länge har man betraktat braskaminen som enbart en värmekälla, men idag är det inte bara för de värmande egenskaperna som man väljer att installera en utan också för dess starka trendfaktor. Du kan se dem illustreras i de största av alla inredningsmagasin och de återfinns numera även i näst intill alla nybyggda eller nyrenoverade hem, speciellt i hus med en öppen planlösning.

Allra hetast är de platsbyggda insatskaminerna som ger ett stilrent och vackert intryck samtidigt som de värmer extra effektivt. De behöver inte alls ta större plats än vad vanliga kaminer gör och en stor fördel är att man har möjlighet till att ta ut svängarna rejält för unika och individuellt formade lösningar.

Salma Bygg - Din trygga byggare på Södermalm

Salma Bygg är ett väletablerat och mångsidigt byggföretag med erfarenhet av både större renoveringar och mindre projekt till likväl privatpersoner som företag. När du bestämt dig för att investera i en braskamin så kontakta oss och låt oss väcka dina visioner till liv. Vi ser inga begränsningar och kompromissar aldrig med kvalitet, material eller innovation oavsett uppdrag.

Under frågor och svar hitta du mer information om hur vi arbetar och svaren på de allra vanligaste frågorna från våra kunder. Har du övriga funderingar så är du givetvis också välkommen att kontakta oss så tar vi det vidare därifrån.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!