Braskamin Södermalm

En sprakande kamin som värmer och höjer trivseln står högt upp på många husägares önskelista och efterfrågan runt om i landet har ökat stadigt. I samma takt har också utbudet breddats och du har nu mängder av produkter, designer och finesser att välja mellan för att hitta rätt braskamin för just ditt hem och dina önskemål.

Oavsett vad du söker eller vad som gett upphov till dina planer på en braskamin kan vi på Salma Bygg ge dig hjälpen du behöver från början till slut. Vi guidar dig rätt på marknaden, ser till så att kaminen installeras på ett fackmannamässigt sett och har kontakt med branschmän och sotare för att du snabbt ska kunna komma igång och elda.

En kostnadseffektiv investering

Mysfaktorn är självklar, men en kamin kan också fungera som ett fullgott komplement till hemmets uppvärmning. De braskaminer som säljs idag är så pass effektiva att de kan användas för att värma upp ett medelstort hus och halvera en familjs värmekostnader. I ett eluppvärmt hus med termostat kan man i regel sänka termostaterna till omkring 18 grader när man eldar. En sänkt grundtemperatur som i många fall kan innebära tusenlappar i minskade energikostnader.

Vad skulle en braskamin kunna innebära för dig? Låt oss komma hem till dig och se över förutsättningarna så tar vi det vidare därifrån.

En braskamin som fyller sitt fulla syfte

På dagens marknad finns mängder av olika modeller och varianter att välja mellan så alla kan hitta rätt för just deras hem och användning. Börja med att fundera på hur ofta du tror att du kommer att använda din braskamin och om du främst vill ha en för mysfaktorn eller för att använda den som värmekälla. För det senare alternativet rekommenderar vi dig att investera i en större kamin med högre värmelagrande funktion som klarar av att värma upp ett något större hem. Det behövs även sökas bygglov för braskamin.

Vi ser till så att du får en trygg och korrekt installerad braskamin som håller många år framöver. Efter installationen genomför vi en omfattande egenkontroll och därefter bokar vi besök från en sotare som genomför en avslutande slutbesiktning. Sedan är det bara att börja elda.

Salma Bygg – Din trygga byggare på Södermalm

Salma Bygg är ett väletablerat och mångsidigt byggföretag med erfarenhet av både större renoveringar och mindre projekt till likväl privatpersoner som företag. När du bestämt dig för att investera i en braskamin så kontakta oss och låt oss väcka dina visioner till liv. Vi ser inga begränsningar och kompromissar aldrig med kvalitet, material eller innovation oavsett uppdrag.

Under frågor och svar hitta du mer information om hur vi arbetar och svaren på de allra vanligaste frågorna från våra kunder. Har du övriga funderingar så är du givetvis också välkommen att kontakta oss så tar vi det vidare därifrån.

Sagt om Salma Bygg

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om att installera din braskamin,
vi ser fram emot att hjälpa dig!