Bygga altan Bromma

I samma stund som våren börjar göra sig påmind börjar också drömmen om den perfekta uteplatsen väckas till liv hos husägare landet över.

En snygg och användbar altan är mer eller mindre ett måste om man vill få ut maximalt av sitt hus och vi på Salma Bygg hjälper dig gärna med förverkligandet av dina drömmar och visioner. En uteplats för morgonkaffet, ett uterum för sena grillkvällar eller kvarterets största trädäck? Oavsett vad just du vill uppnå med din nya altan så har vi både kapacitet och erfarenhet nog att uppnå dina förväntningar och ge dig en uteplats som ökar värdet på både fastighet och livskvalitet.

När du anlitar oss för hjälp till ditt byggprojekt kan du vara säker på ett resultat motsvarandes det du förväntat dig med optimal design och kvalitet.

Kompetens som täcker för hela processen

Både inför och under ett altanbygge är det många faktorer som ska betraktas och övervägas. Med lång erfarenhet från tidigare byggprojekt stöttar vi dig hela vägen och ser till så att du fattar rätt beslut efter förutsättningar och mål. Givetvis finns vi också nära för att hålla dig uppdaterad längs med processen och svara på eventuella frågor som uppstår. Behöver du bygglov för altanen hjälper vi till med att ta fram dokumenten du behöver för en komplett bygglovsansökan som behandlas snabbt. Mer information om vår bygglovshjälp kan du hitta på www.bygglovshjälpen.se

Vi bygger framtidens altaner i Bromma

För ett så lyckat slutresultat som möjligt lägger vi på Salma Bygg stor vikt vid planeringen inför ett projekt och grunden utgörs alltid av dina egna önskemål. Efter att ha fått dina förväntningar och visioner beskrivna går vi vidare med att kontrollera hur tomtens förutsättningar ser ut för att sedan kunna välja optimal design och position. Vårt mål är givetvis att ge dig en uteplats formad för maximal nytta samtidigt som också huset får sig ett rejält lyft inom din satta budgets ramar.

  • Noga vald placering
  • Genomtänkt design
  • Material av högsta kvalitet för rätt utseende och lång livslängd.

Hos oss finner du kapacitet och kompetens till att hjälpa dig med allt kring ditt altanbygge. Vi finns med dig ända från den inledande planeringen till byggnation och skötselråd för att du säkert ska få en altan lika användbar och vacker idag som i framtiden. Tack vare vår nära kontakt med mängder av försäljningsställen av inredningsprodukter och byggmaterial hjälper vi dig ta fram rätt material och design till rabatterade grossistpriser. Samtliga köp redovisas givetvis med kopia från originalfakturan.

Salma Bygg – Ett tryggt val

Alla som arbetar hos oss är yrkesspecialister inom sitt område och vet hur man förverkligar kundens drömmar oavsett om det gäller mindre renoveringar eller större och mer omfattande byggprojekt. Allt arbete utförs enligt satta riktlinjer och regler för att säkert uppnå säkerhets- och kvalitetskrav vid samtliga uppdrag. Vi lägger oavkortat stor vikt vid valet av både konstruktion och material och inget jobb lämnas utan att först ha genomfört en slutbesiktning tillsammans med kunden.

Mer information om våra arbetsprocess och vad som gäller för offerter, besiktningar, garantier m.m. hittar du på vår sida med vanliga frågor och svar.

Boka tid för ett kostnadsfritt hembesök redan idag så tar vi itu med de viktigaste frågeställningarna redan där.

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder