En snygg och praktisk altan

För att få ut maximalt av sitt hus och dess kringliggande tomt är altanen mer eller mindre ett måste. En mindre uteplats lagom för morgonkaffet, en veranda lämplig för sena grillkvällar eller en terass för barnen att springa fritt på medan du kopplar av i skuggan. Låt dina idéer och visioner flöda fritt så tar vi hand om resten.

Salma Bygg är ett mångsidigt byggföretag med bred kompetens och lång erfarenhet av att bygga altaner utifrån kunders unika behov. Under ett första hembesök ser vi över möjligheterna och förutsättningarna för din nya altan och reder ut de största frågorna redan på plats. Givetvis helt kostnadsfritt och utan att du binder upp dig på något.

Rätt design och konstruktion för maximal nytta

  • Rätt design
  • Rätt läge
  • Optimal funktion
  • Kvalitativt material
  • Prisvärda lösningar

Det är många faktorer att ta hänsyn till vid utformandet av den perfekta uteplatsen för att skapa en altan som uppfyller dess eftertraktade syfte samtidigt som den också förgyller huset exteriört. Möjligheterna är oändliga och tack vare vår kompetens och kapacitet är det bara din fantasi och budgetens ramar som sätter gränserna. Låt oss vara med redan från start i planeringsstadiet så hjälper vi dig välja rätt och lägger fram de bästa lösningarna för dig att välja på.

Vi bygger framtidens altaner i Danderyd

När du anlitar oss på Salma Bygg kommer du alltid kunna känna dig 100% trygg med att resultatet blir precis det du eftersökt och hålla precis lika bra idag som i framtiden. Med nära kontakt till de flesta återförsäljare av material ser vi till så att du får rätt produkter för ditt altanbygge och givetvis delar vi med oss givmilt av våra rabatterade priser som förhandlats fram genom åren. Samtliga inköp redovisas sedan transparent och noga tillsammans med kopia från originalfakturan.

Låt oss bygga din terass, veranda eller altan

Går du och funderar på att renovera, bygga ut eller bygga en ny altan för sommaren som kommer? Gör slag i saken och kontakta oss så ser vi till så att du får en altan som ger dig många härliga stunder framöver. Hos oss arbetar spetskompetens med stor yrkesstolthet och förståelse för både trender, material och hållbar konstruktion.

Behöver du bygglovsansökan hjälper vi dig givetvis med att sammanställa alla dokument som behövs till en komplett ansökan och ser till så att den behandlas snabbt och går igenom. Mer information om vår bygglovsansökan hittar du här; www.bygglovshjälpen.se och skulle du vilja veta mer om oss eller få svar på frågor rörande vår byggprocess så kika in under frågor och svar. Här har vi samlat information om oss, våra nyheter och svaren på de allra vanligaste frågorna.

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder