Bygga altan i Djursholm

Bygg din drömaltan

Vad är bättre än en uteplats där du kan njuta av sommaren, solen och värmen? Du kan inreda din altan med utemöbler, växter och sätta upp ljusslingor inför sena sommarkvällar. Vi på Salma Bygg kan hjälpa dig att bygga altan för ditt hus. Vi prioriterar kvalité och kompetens, därför arbetar vi effektivt och noga under hela projektet. Med hjälp av våra hantverkskunskaper kan vi skapa en uteplats helt anpassad efter dina tankar och idéer.

Kunskap och kompetens

Vi på Salma Bygg finns till hands under hela byggprocessen. Under det första hembesöket gör vi en planläggning där vi mäter och kontrollerar området. Då ser vi hur vi kan bygga altan hos dig på bästa sätt. Vi tar hand om hela bygget och ser till att altanen blir välgjord och smidig. Vi kan även ge dig skötselråd och konsultation om underhåll utifrån det material som ni vill använda. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av byggbranschen, därför ser vi inga frågor som ett problem. Vi löser det mesta. Om du behöver hjälp vid ansökan om bygglov så kan vi hjälpa dig med det också. Vi tar fram rätt dokument för en så smidig behandling av din ansökan som möjligt.

Din altanbyggare i Djursholm

Det är mycket att tänka på när man ska bygga altan. God planering och förberedelse är viktigt för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi på Salma Bygg arbetar effektivt och ger dig förslag på hur vi bäst går vidare med att bygga altan hos dig i Djursholm. Vi finns nära till hands under hela projektet och är flexibla gällande förändringar. Målet för oss är att skapa en uteplats som du kan uppskatta med både familj och vänner. Kontakta oss på Salma Bygg för mer information om hur vi kan gå vidare med att bygga din uteplats!

Hantverkare med fokus på kvalité

Vi på Salma Bygg prioriterar kvalité och design. Varje altan är unikt utformad efter storleken och underlaget på din tomt. Det viktigaste är att vi maximerar ytan så din uteplats blir så bra som möjligt. Hög kvalité är en självklarhet för oss och vi väljer både konstruktion och material med omsorg. Din uteplats ska vara tålig för alla årstider och lätt att underhålla. Med god kontakt med många olika återförsäljare av byggmaterial så ser vi till att du får rätt produkter för att bygga altan. Alla köp redovisas noga med en kopia av originalfakturan.

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder