Välbyggd altan för maximal nytta

När våren smyger runt hörnet börjar drömmarna om den perfekta uteplatsen väckas till liv hos många husägare landet över.

Äger man ett hus så är en snygg och användbar altan näst intill ett måste och vi på Salma Bygg hjälper dig gärna med att förverkliga dina visioner och drömmar. Ett uterum för långa grillkvällar, en lugn uteplats för morgonkaffet eller kvarterets största trädäck som imponerar på grannarna och höjer bostadens värde och standard? Oavsett vad du vill uppnå och hur du vill använda din nya altan kommer vi kunna uppnå dina förväntningar och ge dig en uteplats att glädjas åt.

Kompetens för att hjälpa dig med allt kring ditt altanbygge

Det är många faktorer som ska övervägas och betraktas både inför och under ett altanbygge och med lång erfarenhet från mängder av byggprojekt kommer vi kunna stötta er hela vägen. Låt oss vara med från början av planeringen så att vi kan hjälpa dig fatta de bästa besluten utifrån dina förutsättningar och ge dig tips liksom svar på eventuella frågor. Behövs det bygglov för projektet hjälper vi dig ta fram alla dokument som krävs för att skicka in en komplett bygglovsansökan. Vi har hjälpt flera av våra kunder till ett beviljat bygglov och garanterar att alla underlag blir korrekt och att din ansökan behandlas snabbt. Mer information om vår bygglovshjälp hittar du på www.bygglovshjälpen.se.

När du anlitar Salma Bygg för ditt byggprojekt kan du vara säker på att du får ett resultat som motsvarar det du förväntat dig med optimal design och kvalitet.

Vi bygger framtidens altaner på Ekerö

Precis som alltid vid ett större projekt är den primära planeringen A och O för en lyckad utgång och det är givetvis dina unika önskemål som lägger grunden för fortsättningen. Efter att ha fått din vision beskriven för oss går vi vidare med att se över tomtens olika förutsättningar för att därefter välja optimal position och design för altanen. Målet är självklart att ge dig en altan som kan skänka dig maximal nytta och ge trädgården liksom ditt hus ett rejält lyft inom utsatt budget.

  • Genomtänkt design.
  • Välplanerad placering.
  • Kvalitativt material för lång livslängd och rätt utseende.

Vi hjälper dig med allt från inledande planering till bygge och skötselråd för att säkerställa att också din altan kan skänka maximal glädje nu liksom i framtiden. Tack vare vår nära kontakt med i princip samtliga försäljningsställen av byggmaterial och inredningsprodukter hjälper vi dig hitta rätt design och material. Framförallt så delar vi med oss av våra grossistpriser med rabatter upp till 60% som vi aktivt förhandlat fram genom åren. Alla inköp redovisas givetvis till dig som kund med kopia från originalfakturan.

Salma Bygg – Din pålitliga byggfirma

Alla som arbetar hos oss är yrkesspecialister inom sitt område och proffs på att förverkliga våra kunders visioner oavsett om det gäller mindre renoveringar eller mer omfattande byggprojekt. Allt arbete utförs alltid enligt rådande regler och riktlinjer för att uppnå samtliga kvalitets- och säkerhetskrav. Vi lägger alltid stor vikt vid att välja rätt material och konstruktion för samtliga uppdrag och inget jobb lämnas utan att en besiktning genomförts tillsammans med kunden.

Mer information om hur vi arbetar och vad som gäller rörande offert, besiktning, garantier och certifieringar m.m. hittar ni under vår sida med frågor och svar.

Boka tid för ett kostnadsfritt hembesök så löser vi de stora frågeställningarna redan där.

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder