Snygg och praktisk altan för ditt hem

Med en praktisk och välbyggd altan får du ut mer av din trädgård och vi på Salma Bygg har både kunskap och kapacitet att hjälpa dig oavsett vad du söker efter. 

Med erfarenhet från mängder av byggprojekt är vi specialister på att skapa slutresultat enligt varje specifik kunds önskemål och vi kompromissar aldrig med vare sig konstruktion eller material.

När du anlitar oss kan du känna dig säker på ett slutresultat som motsvarar precis det du förväntat dig och att din altan förblir precis lika snygg och säker idag som långt in i framtiden. Med nära kontakt till marknadens bästa återförsäljare ser vi till så att du får rätt material för projektet och givetvis delar vi givmilt med oss av våra rabatterade priser så att du får ut ännu mer av din budget.

Målet är att ge dig en altan som uppfyller sitt fulla syfte samtidigt som den lyfter huset exteriört helt enligt tidsplan och budgetens ramar.

Med rätt konstruktion och design

För att kunna skapa en altan som fyller sitt fulla syfte samtidigt som den förgyller huset rent exteriört är det flera olika faktorer som bör betraktas. Först och främst måste du förmedla vad du förväntar dig av din nya altan så att vi kan välja design och konstruktion därefter. En plats för grillkvällar, kvarterets största soldäck eller en liten oas där barnen kan leka fritt samtidigt som du intar morgonkaffet i skuggan. Oavsett vad du söker så har vi kapacitet och kunskap att besvara önskningarna. För oss är det bara din fantasi och budget som sätter gränserna.

Från planering till färdig altan

För att alltid kunna leverera så bra slutresultat som möjligt lägger vi på Salma Bygg alltid stor vikt på själva planeringen inför och grunden utgörs oavkortat av dina önskemål och behov. Efter att ha lyssnat till dina förväntningar bokar vi tid för ett hembesök där vi kan kontrollera tomtens förutsättningar och välja ut rätt position och design. Besöket är givetvis kostnadsfritt och du binder inte upp dig till fortsatt samarbete om det inte skulle kännas helt rätt.

Om du behöver bygglov kan vi hjälpa dig med att sammanställa alla dokument och underlag som krävs för en komplett ansökan som behandlas snabbt och godkänns. Mer information om vår bygglovshjälp hittar du på www.bygglovshjälpen.se.

Salma bygg – Ditt kompletta byggföretag

Funderar du på att bygga altan, bygga ut din terass eller renovera din nuvarande veranda? Kontakta oss så tar våra skickliga hantverkare på sig ansvaret och ser till så att du får ett snyggt och välbyggt resultat helt enligt branschens alla normer och riktlinjer. Har du frågar om oss, om hur en byggprocess vanligtvis ser ut eller hur ett hembesök går till etc. så kika in under frågor och svar. Här har vi samlat information och svaren på de allra vanligaste frågorna vi får.

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder